WELL BEING FITNESS

Η άψογη σιλουέτα της Beyonce στα Grammy


28 Ιανουαρίου 2014

beyonce-2.jpg

Τί έκανε για να εμφανιστεί στα βραβεία Grammy;

Όλοι την απολαύσαμε στα βραβεία Grammy και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε με την υπέροχη σιλουέτα της. Γυμνασμένη, με ιδανικές καμπύλες που μπορούν να γοητέψουν τον καθένα. Ποια είναι τα μυστικά όμως που ακολούθησε η διάσημη τραγουδίστρια; Έκανε κάποια δίαιτα, γυμναζόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ ή απλά έτσι είναι ο μεταβολισμός της; Beyonce

Αρχικά η διατροφή της είναι βασισμένη σε φυτικά είδη. Στα τέλη του 2013, η Beyoncé και ο σύζυγός της Jay Z ξεκίνησαν μία ειδική vegeterian διατροφή που διήρκησε 22 ημέρες. Ήταν μία συμβουλή του εκπαιδευτή της, Marco Borges. Η διατροφή δεν περιείχε γλουτένη και βασιζόταν σε λαχανικά και σκόνη πρωτεΐνης. Σκοπός της συγκεκριμένης διατροφής ήταν να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια, να έχουν καλύτερη υγεία στην καρδιά τους και να ενεργοποιήσουν το μεταβολισμό τους. Απ'ότι φάνηκε στη σκηνή των Grammys η διατροφή ήταν σπουδαία. Χάρισε στη διάσημη τραγουδίστρια μία τέλεια σιλουέτα με ιδανικές καμπύλες. Το ίδιο ισχύει και για τον διάσημο rapper Jay-Z, ο οποίος ήταν αρκετά αδυνατισμένος. Φυσικά και οι δύο συνδύασαν τη διατροφή με γυμναστική.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν ήταν κάτω από τον έλεγχο ειδικών και είχε συγκεκριμένο σκοπό. Σε καμία περίπτωση δε συνίσταται να το ακολουθήσετε από μόνοι σας, χωρίς την συμβουλή ειδικών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.