WELL BEING FITNESS

Ασκήσεις για τέλειους γλουτούς από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη


29 Απριλίου 2021

Ασκήσεις για τέλειους γλουτούς από την Yoga & Pilates Teacher Ιωάννα Κολιακουδάκη
Εάν θέλετε να δυναμώσετε τους γλουτούς σας και να μεταμορφώσετε την εικόνα του σώματος σας, αλλά και να βελτιώσετε και άλλες μυϊκές ομάδες, πατήστε play στο παρακάτω video.

Οι γλουτιαίοι συνδέονται με τα πόδια, την μέση και τα ισχία. Για αυτό το λόγο η ενδυνάμωση τους μπορεί να βοηθήσει στην σταθεροποίηση και την υγεία της μέσης σας, να βελτιώσει την στάση του σώματος σας και γενικά να μειώσει τις πιθανότητες τραυματισμών σε όλο το σώμα.

Το αρνητικό είναι ότι ενώ οι γλουτιαίοι μύες είναι αποτελούν τις πιο δυνατές μυϊκές ομάδες, μπαίνουν πιο εύκολα σε αδράνεια σε σχέση με τις υπόλοιπες. Και αυτό συμβαίνει λόγω της καθιστικής ζωής και των ανθυγιεινών συνηθειών που έχουν υιοθετήσει οι περισσότεροι άνθρωποι.

Εάν όμως θέλετε να δυναμώσετε τους γλουτούς σας και να μεταμορφώσετε την εικόνα του σώματος σας, αλλά και να βελτιώσετε και άλλες μυϊκές ομάδες, πατήστε play στο παρακάτω video.

Ιωάννα Κολιακουδάκη, Yoga & Pilates Teacher. Δασκάλα εκπαιδευτικών προγραμμάτων Yoga 200 & 300 ωρών. Ιδιοκτήτρια του The Tree Of Life Center.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.