WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τεστ προσωπικότητας: Μαντέψτε ποια είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού και μάθετε τις μυστικές πτυχές του χαρακτήρα σας


6 Αυγούστου 2021

Τεστ προσωπικότητας: Μαντέψτε ποια είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού και μάθετε τις μυστικές πτυχές του χαρακτήρα σας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είδους προσωπικότητα έχετε; Αυτό το τεστ θα αποκαλύψει τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σας.

Κοιτάξτε την εικόνα και μαντέψτε ποια είναι η πραγματική μητέρα του μωρού.

jenny.gr

Εάν επιλέξατε τη γυναίκα με τον αριθμό 1

Η συγκεκριμένη γυναίκα φαίνεται μεγαλύτερη και πιο ώριμη με τα μαλλιά της δεμένα προς τα πίσω, γεγονός που την κάνει να μοιάζει ακόμα πιο σοβαρή. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι τείνουν να την επιλέγουν ως η μητέρα του παιδιού.

Εάν λοιπόν και εσείς επιλέξατε τη γυναίκα με τον κότσο τότε είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και έχετε πάντα ως στόχο να βλέπετε πέρα από την εμφάνιση. Θέλετε να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο και σας αρέσει να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερα. 

Εάν επιλέξατε τη γυναίκα με τον αριθμό 2

Η γυναίκα στα αριστερά είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού. Τα μωρά υποσυνείδητα τείνουν να στέκονται μπροστά στους γονείς τους, ειδικά στις μητέρες, όταν παίζουν ή κάνουν οτιδήποτε άλλο, επειδή ζητούν την έγκριση τους. 

Εάν λοιπόν επιλέξατε τη συγκεκριμένη γυναίκα σημαίνει ότι δίνετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας είναι εξαιρετικά ενεργό. Αυτό το ημισφαίριο σχετίζεται με ιδιότητες όπως η λογική και ο συλλογισμός.

Συνήθως δεν αφήνετε τα συναισθήματα σας να σας παρασύρουν. Σκέφτεστε με το μυαλό και όχι με την καρδιά. Τέλος έχετε την τάση να είστε ρεαλιστές και να χρησιμοποιείτε τη λογική πριν πάρετε κάθε είδους αποφάσεις. Και αυτό σας κάνει πολύ πρακτικά άτομα. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.