WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πρώτο ζώο που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή πλευρά του χαρακτήρα σας


8 Σεπτεμβρίου 2021

Το πρώτο ζώο που βλέπετε αποκαλύπτει μια κρυφή πλευρά του χαρακτήρα σας
Το σημερινό τεστ είναι ένα πολύχρωμο τεστ προσωπικότητας με πολλά ζώα, καθένα από τα οποία αποκαλύπτει κάτι για την προσωπικότητά σας.

Το σημερινό τεστ είναι ένα πολύχρωμο τεστ προσωπικότητας με πολλά ζώα, καθένα από τα οποία αποκαλύπτει κάτι για την προσωπικότητά σας. Τι βλέπετε πρώτα στην παρακάτω την εικόνα; Απαντήστε στην ερώτηση και θα ανακαλύψετε μια κρυφή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αφιερώστε δύο λεπτά από το χρόνο σας και ξεκινήστε τη δοκιμή. Ποιο ζώο βλέπετε πρώτο; 

jenny.gr

Ζέβρα

Αν το πρώτο ζώο που είδατε είναι η ζέβρα, σημαίνει ότι είστε ένα αστείο και χαρισματικό άτομο. Είστε πολύ δραστήριοι και αυθόρμητοι και για αυτό έχετε πολλούς φίλους. Όμως παρόλο που οι επικοινωνιακές σας ικανότητες είναι ασυναγώνιστες, τείνετε να βαριέστε συχνά. 

Γάτα

Αν είδατε πρώτα τη γάτα, δεν σας αρέσουν οι συζητήσεις, γι αυτό και οι άλλοι πιστεύουν ότι είστε ντροπαλοί. Όμως στην πραγματικότητα προτιμάτε να παρατηρείτε και να αναλύετε τις καταστάσεις. 

Πάπια

Είστε αισιόδοξοι και ζείτε την κάθε στιγμή σα να ήταν η τελευταία. Σας αρέσει να εξερευνάτε νέα μέρη, να μαθαίνετε νέες δεξιότητες και η περιέργειά σας δεν έχει όρια.

Κοάλα

Αν το πρώτο ζώο που είδατε είναι το κοάλα, σημαίνει ότι είστε ένα ήρεμο και ευαίσθητο άτομο. Δεν εκνευρίζεστε ποτέ, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει: είστε ευγενικοί, ευαίσθητοι και ήρεμοι. Δεν σας αρέσουν ιδιαίτερα τα μεγάλα πάρτι, προτιμάτε μια καλή ταινία ή ένα βιβλίο. Είστε ανιδιοτελείς, ξέρετε πώς να βοηθήσετε τους άλλους και δεν περιμένετε τίποτα ως αντάλλαγμα.

Ελέφαντας

Αν έχετε δει τον ελέφαντα, σημαίνει ότι είστε πολύ ειλικρινείς και νοιάζεστε για τα πάντα γύρω σας. Είστε πιστοί, υπεύθυνοι και η οικογένεια και οι φίλοι σας μπορούν πάντα να βασίζονται σε εσάς. Εάν χρειάζονται βοήθεια, γνωρίζουν ότι είστε εκεί.

Αρκούδα

Είστε πολύ λογικοί, συντηρητικοί και παραδοσιακοί. Είστε επίσης ήρεμοι και προσεκτικοί, και δεν σας αρέσουν οι θορυβώδεις ή πολυπληθείς παρέες. Πιστεύετε στους κανόνες και οι αποφάσεις που λαμβάνονται βιαστικά σίγουρα δεν είναι του στυλ σας.

Καμηλοπάρδαλη

Εάν η καμηλοπάρδαλη είναι το πρώτο ζώο που είδατε, είστε αρκετά ευέλικτοι, φιλόξενοι και προσγειωμένοι. Επίσης δεν σας αρέσει η ρουτίνα και για αυτό αλλάζετε συχνά δουλειά ή χόμπι.

Χοίρος

Είστε ανεξάρτητοι και δουλεύετε καλύτερα μόνοι σας. Έχετε καλή μνήμη και σας αρέσει να προσέχετε τις λεπτομέρειες. Και παρόλο που δεν είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, τα πηγαίνετε πολύ καλά με τους ανθρώπους.

Κουνέλι

Είστε πολύ δημιουργικοί, γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία. Όπου κι αν πάτε, φέρνετε πάντα γέλιο και χαρά και όλοι θέλουν να είναι φίλοι σας.

Λιοντάρι

Αν το πρώτο ζώο που είδατε είναι το λιοντάρι, τότε είστε γεννημένοι ηγέτες. Ξέρετε πώς να κάνετε τους ανθρώπους να σας ακολουθούν για να πετύχετε έναν στόχο, αλλά μερικές φορές μπορεί να έχετε την τάση να είστε κυρίαρχοι. Δεν φοβάστε τις προκλήσεις, είστε πολύ ανταγωνιστικοί και έχετε εξαιρετικές στρατηγικές δεξιότητες.

Κουκουβάγια

Εάν το πρώτο ζώο που είδατε είναι η κουκουβάγια, είστε πολύ αναλυτικό και βαθύ άτομο. Σας αρέσει επίσης να τα έχετε όλα οργανωμένα και σε τάξη γιατί οι χαοτικές καταστάσεις σας εκνευρίζουν. Τέλος είστε τελειομανείς και μερικές φορές περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.