WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το ζώο που θα επιλέξετε θα σας αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας 


12 Σεπτεμβρίου 2021

Το ζώο που θα επιλέξετε θα σας αποκαλύψει την πιο σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα σας 

Ως άνθρωποι, το πιο εγγενές μας ένστικτο είναι να πλησιάσουμε τα πράγματα και τους ανθρώπους που ταιριάζουν καλύτερα στην προσωπικότητά μας και στον τρόπο σκέψης μας.

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η πιο σκοτεινή πλευρά της προσωπικότητάς σας; Όλοι έχουμε μια ακόμα κι αν δεν ξέρουμε ποια είναι. Συνήθως κρύβεται στο υποσυνείδητό μας.  Έτσι λοιπόν το σημερινό ψυχολογικό τεστ θα σας βοηθήσει να την εντοπίσετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το ζώο που σας εντυπωσιάζει περισσότερο. Στη συνέχεια, διαβάστε το αντίστοιχο αποτέλεσμα

jenny.gr

Νυχτερίδα

Αυτό το πλάσμα της νύχτας εξαφανίζεται στο φως της ημέρας, κρύβεται σε σπηλιές και κοιμάται ανάποδα, κοιτώντας τον κόσμο ανάποδα. Αν έχετε επιλέξει τη νυχτερίδα έχετε μια πολύ σύνθετη προσωπικότητα. Ο κόσμος δεν είναι ποτέ μαύρος ή λευκός για εσάς, ζείτε πάντα στη γκρίζα ζώνη.

Επίσης δεν είστε ποτέ ικανοποιημένοι και ο τρόπος που βλέπετε τον κόσμο είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους. Καταφέρνετε να ξεχωρίζετε από όλους χάρη στον μυστηριώδη τρόπο που σκέφτεστε. 

Μαύρος πάνθηρας

Ο πάνθηρας είναι ένα πλάσμα που προκαλεί φόβο και την έκπληξη ταυτόχρονα. Είναι ένα αινιγματικό ζώο που ζει στις σκιές. Εάν έχετε επιλέξει τον πάνθηρα, είστε ένα πολύ γοητευτικό άτομο και έχετε πολλές αξιοζήλευτες ιδιότητες.

Φροντίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και τους προστατεύετε με κάθε κόστος, ενώ είστε αδίστακτοι απέναντι σε αυτούς που θέλουν να σας βλάψουν. Η οικογένεια, ο σύντροφος και οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί για εσάς.

Μαύρη γάτα

Εάν έχετε επιλέξει τη μαύρη γάτα, η προσωπικότητά σας είναι δυναμική και μυστηριώδης, ξέρετε πώς να είστε στο επίκεντρο και μπορείτε να προσαρμοστείτε σε κάθε κατάσταση.

Είστε έξυπνοι και υπομονετικοί και κανείς δεν μπορεί να σας κοροϊδέψει. Απολαμβάνετε τη συντροφιά του εαυτού σας και δεν χρειάζεται να περιβάλλεστε συνέχεια από ανθρώπους για να νιώθετε καλά.

Μαύρη χήρα- αράχνη

Η μαύρη χήρα είναι ένα σκοτεινό πλάσμα που περιμένει σιωπηλά το θύμα της και πάντα βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθεί.

Σίγουρα αν έχετε επιλέξει αυτό το ζώο, η προσωπικότητά σας είναι σκοτεινή. Κάθε φορά που βρίσκεστε σε μια δύσκολη κατάσταση, δείχνετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Δεν τα παρατάτε ποτέ.

Όρνιο

Αυτό το ζώο έχει μια περίεργη εμφάνιση: ίσιο σώμα, ράμφος σε σχήμα γάντζου και μακρύ λαιμό, όπως στις ταινίες τρόμου.

Λέγεται ότι τα όρνια είναι οι πιο σημαντικοί καθαριστές της φύσης. Πετούν σε κύκλους και κυνηγούν σε ομάδες, παρακολουθώντας τους στόχους τους. Εάν έχετε επιλέξει αυτό το ζώο, πιθανότατα είστε εκδικητικός και πονηρός άνθρωπος. Προσπαθείτε να πετύχετε τους στόχους σας και γνωρίζετε πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλετε. 

Κοράκι

Το κοράκι είναι πολύ έξυπνο ζώο και εάν το έχετε επιλέξει σημαίνει ότι είστε πολύ διαισθητικό άτομο, γι αυτό και μπορείτε να δείτε καθαρά το σκοτάδι που κρύβεται στις καρδιές των ανθρώπων γύρω σας. Είστε ευαίσθητοι και δείχνετε μεγάλη ενσυναίσθηση για όλους.

Λιοντάρι

Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων. Και αν το έχετε επιλέξει σημαίνει πως είστε ένα άτομο που μπορεί να κρατήσει τον έλεγχο ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. 

Έχετε ηγετικές ικανότητες και τείνετε να κυριαρχείτε στις σχέσεις σας ή στη δουλειά σας, χωρίς όμως να ξεχνάτε πως η ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.