WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Το πώς θα απαντήσετε σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, αποκαλύπτει τον αληθινό σας εαυτό


The Jennettes

25 Οκτωβρίου 2021

Το πώς θα απαντήσετε σε αυτές τις 4 ερωτήσεις, αποκαλύπτει τον αληθινό σας εαυτό

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από τεστ προσωπικότητας, όμως η ομάδα του Bright Side δημιούργησε ένα από τα πιο δημιουργικά και ενδιαφέροντα που έχουμε δει τελευταία. Και, όπως ανακαλύψαμε στην πορεία, και από τα πιο έγκυρα (ναι, το κάναμε όλοι  στο γραφείο).

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κόλλα χαρτί, ένα μολύβι και τη φαντασία σας. Για να λειτουργήσει, ωστόσο, καλό θα είναι να απαντήσετε στις ερωτήσεις όσο πιο αυθόρμητα μπορείτε, χωρίς να τις σκεφτείτε πολύ. Απλά απαντήστε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό.

Σταματήστε λοιπόν για λίγο ό,τι κάνετε, βάλτε στην άκρη τη λογική και φανταστείτε πως κολυμπάτε στα ζεστά, κρυστάλλινα νερά του ωκεανού.

Κάνετε βουτιά μέσα στον βυθό για να θαυμάσετε τη χλωρίδα και τα θαλάσσια πλάσματα, όταν ξαφνικά, βλέπετε μπροστά σας μια γοργόνα. Τι χρώμα είναι η ουρά της;

Η γοργόνα, όμως, δεν είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε. Υπάρχει ένα ψάρι που κολυμπά δίπλα της. Τι είδους ψάρι είναι; Είναι επικίνδυνο και δείχνει επιθετικό ή ήρεμο και άκακο;

Κολυμπάτε πιο βαθιά, και στον πάτο του βυθού βλέπετε ένα όστρακο. Τι σχήμα έχει; Είναι επίπεδο και λείο ή καμπυλωτό και σε κωνικό σχήμα;

Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε στην ξηρά. Αναδύεστε στην επιφάνεια και κολυμπάτε ως την ακτή. Πόσους ανθρώπους βλέπετε εκεί;

Γράψτε τις απαντήσεις σας (ή αν τις θυμάστε, ακόμα καλύτερα) και πάμε να δούμε τα αποτελέσματα.

1. Το χρώμα της ουράς της γοργόνας, δείχνει πόσο κοινωνικοί είστε

- Τα ψυχρά και ήρεμα χρώματα, όπως το πράσινο ή το μπλε, υποδεικνύουν πως είστε ντροπαλό άτομο.
- Τα φωτεινά χρώματα, όπως το ροζ και το κίτρινο, υποδεικνύουν πως μπορείτε να επικοινωνήσετε άνετα ακόμα και με έναν ξένο.

2. Το ψάρι, συμβολίζει τον τρόπο που επιλέγετε για να λύσετε τις διαφορές σας

- Αν φανταστήκατε ένα ήρεμο, άκακο ψάρι, τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν έχετε πρόβλημα να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας και να δηλώσετε ανοιχτά τη θέση σας στο όποιο ζήτημα προκύπτει.
- Αν το ψάρι που φανταστήκατε ήταν απειλητικό και είχε όψη κυνηγού, αυτό υποδεικνύει πως προτιμάτε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και τους τσακωμούς.

3. Το όστρακο αντικατοπτρίζει τον βαθμό στον οποίο ανοίγεστε στους γύρω σας

- Ένα απλό όστρακο χωρίς κανένα σημάδι, δείχνει πως σας είναι εύκολο να ανοίγεστε στους ανθρώπους.
- Το ακριβώς αντίθετο ισχύει αν φανταστήκατε ένα όστρακο με παράξενο ή πολύπλοκο σχήμα ή εμφάνιση. Σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον είστε κλειστός τύπος που δεν θέλει να μοιράζεται στοιχεία της προσωπικής του ζωής με άλλους.

4. Οι άνθρωποι στην παραλία, συμβολίζουν το πόσους φίλους έχετε

- Αν η παραλία είναι γεμάτη με κόσμο, τότε μάλλον είστε ο πρωταγωνιστής σε όλα τα πάρτυ. 
- Αν φανταστήκατε λίγους ανθρώπους, τότε ίσως έχετε λίγους αλλά πολύ καλούς και στενούς φίλους στη ζωή σας.
- Αν, από την άλλη, δεν είδατε κανέναν και ήσασταν μόνοι σας στην παραλία, τότε μάλλον είστε ο τύπος ανθρώπου που δεν εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα να κάνετε φίλους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.