WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σχέση από απόσταση


3 Ιανουαρίου 2013

Είναι εύκολο να κρατήσει κάποιος μια σχέση από απόσταση;

Οι σχέσεις από απόσταση έχουν στιγματιστεί αρνητικά με τη φήμη ότι δεν μπορούν να κρατήσει. Ωστόσο, εξαρτάται από το πόσο και οι δυο μπορούν να επενδύσουν στην επικοινωνία και να προσπαθήσουν να μην σβήσει ο έρωτας.

Μερικές συμβουλές για να καταφέρετε να κρατήσετε την σχέση σας από απόσταση:

Το τηλέφωνο: Σαφώς, το τηλέφωνο είναι το πιο βασικό μέσο επικοινωνίας. Ωστόσο, δεν είναι ο πιο οικονομικός τρόπος, ειδικά αν βρίσκεστε στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά είναι πολύ σημαντικό να ακούς τον άλλον, προσπαθήστε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά έστω μια φορά τη μέρα. Ανταλλάξτε μηνύματα, στείλτε ένα ερωτικό μήνυμα το πρωί για καλημέρα ή φλερτάρετε μέσω μηνυμάτων. Αυτό θα σας ανανεώσει. •Internet: Τα e-mail είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας. Είναι πολύ όμορφο κατά τη διάρκεια της μέρας να λάβεις ένα email από τον σύντροφο σου με λόγια αγάπης ή ένα ωραίο ποίημα. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως κάπου αλλού υπάρχει ένας άνθρωπος που σε σκέφτεται. Κλείστε ραντεβού στο skype. Είναι μια ωραία ψευδαίσθηση ότι έχεις τον άλλο κοντά σου. •Διατηρήστε τον έρωτα σας: Στείλτε σε ανύποπτο χρόνο λουλούδια, ή ένα δώρο. Είναι πολύ όμορφο να λάβει κάτι από εσάς. •Επισκεφτείτε ο ένας τον άλλο: Κανονίστε να τον επισκεφτείτε και να σας επισκεφτεί και εκείνος. Είναι πολύ όμορφο να ζήσετε μαζί καινούργιες εμπειρίες σε ένα νέο περιβάλλον. •Μην το παίρνετε προσωπικά: Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις μια σχέση από απόσταση. Καθώς, η ζωή σας εξελίσσεται παράλληλα. Έχετε την δουλεία σας, αρχίζει να γνωρίζετε καινούργιους φίλους, να αποκτάται νέες εμπειρίες. Μπορεί κάποια στιγμή λόγω κάποιων υποχρεώσεων να αναγκαστεί ένας από τους δύο να ακυρώσει κάποιο από τα κοινά σας σχέδια, για παράδειγμα ένα ταξίδι, τότε θα πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Δεν χρειάζεται να το πάρετε προσωπικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.