WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα ραντεβού


23 Δεκεμβρίου 2012

Τα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στην αγάπη. Είναι μια ευκαιρία για τους ερωτευμένους που όλα είναι στολισμένα με γιορτινή και ρομαντική διάθεση να περπατήσουν στην πόλη, να βρουν ένα ζεστό καφέ και να απολαύσουν όμορφες στιγμές μαζί. Αν αναρωτιέστε που θα μπορούσατε να πάτε σας έχουμε μερικές ιδέες για ραντεβού:

Πατινάζ: Πηγαίνετε για πατινάζ. Τι πιο Χριστουγεννιάτικο και γιορτινό από το να γλιστράτε χεράκι-χεράκι στο πάγο και στο τέλος που ξέρετε μπορείτε να βρεθείτε αγκαλιά ο ένας πάνω στον άλλο.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο: Είναι μια ευκαιρία να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί. Διαλέξτε στολίδια για το δέντρο και στολίστε το παρέα.

Μαραθώνιος Χριστουγεννιάτικων ταινιών: Επιλέξτε τις αγαπημένες σας ταινίες με θέμα τις γιορτές και την αγάπη και οργανώστε βραδιά προβολής. Φτιάξτε pop-corn, ζεστές κουβέρτες και τρυπώστε αγκαλιά στο καναπέ. Ενδεικτικά μερικές προτάσεις: Love actually, Miracle on 34th Street, It’s a Wonderful Life, A Christmas Story.

Περπατήστε παρέα: Τι πιο ρομαντικό από ένα περίπατο. Πηγαίνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας που είναι στολισμένα και χαθείτε στα στενάκια. Βρείτε μικρά, όμορφα bar και μπείτε για να απολαύσετε ένα ποτό και να μιλήσετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.