WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πως να κάνετε το πρώτο ραντεβού διασκεδαστικό


11 Ιανουαρίου 2013

Είστε στην φάση την αναζήτησης νέου συντρόφου. Βγαίνετε ραντεβού αλλά όλα κυλούν το ίδιο, σαν ιεροτελεστία. Ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών ή ένα ποτό σε κάποιο jazz bar. Αν δεν θέλετε να βγείτε ένα ακόμα τέτοιο ραντεβού πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Σκεφτείτε λίγο πιο χαλαρά και όχι τόσο βάσει πρωτοκόλλου.

  • Πηγαίνετε για γκολφ. Είναι μια ιδέα που θα σας κάνει να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε αλλά να σας φέρει και πιο κοντά ειδικά αν ξέρει να παίζει γκολφ και προσπαθήσει να σας δείξει.
  •  Πηγαίνετε για πεζοπορία. Ζεστά καφεδάκια και διαλέξτε να περπατήσετε δίπλα στην θάλασσα ή να βρείτε μονοπάτια στο δάσος.
  •  Αν θέλετε να βγείτε για ρομαντικό δείπνο, τολμήστε να πάτε πιο μακριά. Το Ναύπλιο είναι μια καλή πρόταση.
  •  Πηγαίνετε για bowling
  •  Στην περίπτωση που έχετε βρεθεί σε ένα μετριότατο εστιατόριο, οπού η βραδιά δεν κυλάει και πολύ ευχάριστα, τότε προτείνετε να φύγετε αμέσως από εκεί και να πάτε σε ένα ωραίο bar που ξέρετε. Αν και στο bar δεν αλλάξει η ατμόσφαιρα τότε θα ξέρετε πως δεν θα φταίει το μέρος αλλά η παρέα.
Tips! Μην ξεχνάτε πως το πρώτο ραντεβού δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση για όλους. Υπάρχει αγωνία και αμηχανία. Προσπαθήστε να είστε χαλαροί και να το απολαύσετε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.