WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

H άγνοια είναι χρυσός ή μήπως όχι;


28 Μαρτίου 2013

Είναι ηθικό να ψάξεις το κινητό του φίλου σου;

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν παραδεχτεί πως τουλάχιστον μια φόρα έχουν ψάξει το τηλέφωνο ή τους λογαριασμούς του στα social media. Το θέμα όμως που προκύπτει είναι το εξής: Είσαι σίγουρη πως θες να μάθεις την αλήθεια; Αντέχεις να δεις πως συμβαίνει κάτι ύποπτο;

Επιλέγεις τον σύντροφό σου βάσει των δικών σου κριτηρίων. Ξεκινάτε τη σχέση σας και όλα κυλούν ωραία μέχρι που ξεκινάς να φλερτάρεις με την ιδέα του να γίνεις «ντετεκτιβ». Κάθε φορά που μπαίνει για μπάνιο, παραφυλάς προκειμένου να τσεκάρεις μηνύματα ή κλήσεις. Είναι γεγονός πως υπάρχουν εξαιρέσεις ή μήπως όχι; Απλά ο σύντροφός σας δεν σας έχει ξυπνήσει την περιέργεια που κρύβεται μέσα σας;

Διαβάστε παρακάτω μερικές περιπτώσεις:

Η περίπτωση της απόστασης: Μπορεί να λείπει ο σύντροφός σας για επαγγελματικούς λόγους. Το οποίο σημαίνει ότι δεν ξέρετε πως περνά τις μέρες μακριά σας. Όσο εμπιστοσύνη και αν του έχετε, τα ερωτηματικά σας δεν μπορούν να σας αφήσουν σε ησυχία.

Σας έχει δώσει δικαιώματα: Δεν τολμάτε να γυρίσετε το κεφάλι σας και εκείνος έχει σκανάρει όλο το μαγαζί προκειμένου να βρει το θύμα του. Είναι περιττό να μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε το κινητό του, η απάντηση είναι μπροστά στα μάτια σας.

Είστε ερωτευμένες τόσο πολύ που νιώθετε ανασφάλεια. Φοβάστε μήπως όλο αυτό που ζείτε τελειώσει ξαφνικά. Η ζήλια και η ανησυχία δεν σας βοηθάνε να το χαρείτε. Αν και ο σύντροφός σας τρέφει τα ίδια συναισθήματα δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε. Αφεθείτε και χαρείτε το.

Τι γίνεται όμως όταν σας πιάσει την ώρα που τον «τσεκάρετε»;

Βρείτε μια εύκολη και γρήγορη δικαιολογία, για παράδειγμα, κοίταζα τις φωτογραφίες ή έπαιζα ένα παιχνίδι. Αν τώρα δεν μπορείς να υποστηρίξεις μια εύκολη δικαιολογία, τότε ζήτα συγνώμη. Το γεγονός ότι ακόμα κι εσύ έχασες στιγμιαία τον έλεγχο δείχνει πόσο τον θέλεις, έτσι πες του.

Tip! Είναι πολύ σημαντικό όταν ξεκινά μια σχέση να στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια. Αν το πρόβλημα είναι δικό σας, βλέπετε δηλαδή φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν καλό είναι να το αντιμετωπίσετε άμεσα, διότι αν το αφήσετε θα καταστρέψει τη σχέση σας. Αν πάλι δεν είναι και ο σύντροφός σας, σας βάζει σε μια διαδικασία να έχετε συνεχώς δεύτερες σκέψεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να είστε μαζί. Όλο αυτό είναι ψυχοφθόρο και φθείρει τόσο εσάς όσο και τη σχέση σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.