WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έρωτας και μίσος στις παραλίες


14 Ιουνίου 2013

Ποιον να αποφύγετε τώρα τo καλοκαίρι, εκτός αν τρελαίνεστε για θανατηφόρους συνδυασμούς.

Από την Ινώ Κοέν

Αν είστε…

Κριός, σας τη σπάει ο Καρκίνος με τις υπερευαισθησίες και την κλάψα του. Το ίδιο και ο ξενέρωτος Παρθένος. Εκεί που έχετε πάρει φωτιά σας λέει «να το ξανασκεφτούμε». Άσε μας κουκλίτσα μου.

Ταύρος σας τη σπάει, o Κριός, φυσικά, ο μέγας ισχυρογνώμων, δοκιμάζει τα όρια της υπομονής σας. Και το Ούφο ο Ζυγός. Άσχετος μια ζωή τη μία στιγμή πετάει στα ουράνια και την άλλη πέφτει στη μαύρη απελπισία. Μέση λύση δεν…

Δίδυμος, σας τη σπάει, ο Σκορπιός γιατί δεν συγχωρεί τα λάθη των άλλων, αλλά κατεβάζει μούτρα αν τολμήσετε να διακρίνετε ένα δικό του ψεγάδι. Θέλετε να χαστουκίσετε τον Αιγόκερω. Μόλις χάσετε το κινητό σας, αμέσως έχει έτοιμο το «στα ’λεγα εγώ».

Καρκίνος, δεν εμπιστεύεστε τον Υδροχόο που μπερδεύει την πραγματικότητα με τη φαντασία, σε βαθμό παρεξήγησης. Δεν βρίσκετε άκρη με τον Τοξότη, αδύνατον να παρακολουθήσετε τον ειρμό του, όσο και να προσπαθείτε.

Λέων, σας τη σπάει ο Ιχθύς γιατί είναι παρεξηγησιάρης και τα κρατάει όλα μέσα του. Μισείτε τον Παρθένο αυτόν και την αιώνια κριτική του.

Παρθένος σας τη σπάει ο Υδροχόος γιατί ό,τι τον ρωτάτε λέει «τα λέμε, τηλεφωνιόμαστε». Ο Δίδυμος που όλο φλυαρεί εκτός πραγματικότητας, εκτός θέματος, εκτός Ελλάδας, εκτός γενικά…

Ζυγός σας τη σπάει ο Καρκίνος γιατί they feel sorry for themselves. Oh come on! Έτσι το είπε η ελληνοαμερικάνα φίλη μου και δεν μεταφράζεται Ο Ταύρος. Έχει ΠΑΝΤΑ δίκιο και δεν σηκώνει κουβέντα.

Σκορπιός σας τη σπάει ο Λέων. Απλά ο ανταγωνιστής σας. Φλυαρεί ακατάπαυστα για τις επιτυχίες του. Α και, μην σας αφήσουν στον ίδιο χώρο με τον Τοξότη πάνω από μισή ώρα…

Τοξότης σας τη σπάει ο Σκορπιός γιατί χώνεται εκεί που δεν τον σπέρνουν. Ο κόπανος ο Ταύρος, που όλα τα ξέρει πια και καμία φαντασία δεν έχει.

Αιγόκερως, αποφύγετε τον Δίδυμο. Γεννήθηκε για την καταστροφή. Ο Λέων γιατί είναι τόσο όμορφος, τόσο αρχηγός, τόσο άχρηστος.

Υδροχόος, σας τη σπάει ο Αιγόκερως γιατί είναι ο κύριος Χωροφύλακας και μονίμως επιμένει να σας προσγειώνει στην άθλια πραγματικότητα. Και ο σπαστικός Κριός γιατί 1) είναι αυταρχικός και 2) δεν κάθετε στ’ αυγά του.

Ιχθύς, σας τη σπάει ο Τοξότης που στα καλά καθούμενα βάζει μια φωνάρα που σας τρομάζει και μετά συνεχίζει ατάραχος τη συζήτηση ενώ εσείς ψάχνετε τα υπογλώσσια. Και ο Ιχθύς. Δηλαδή ο εαυτός σας. Δυστυχώς.

Πηγή: inocohen.wordpress.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.