WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το μυστικό της γοητείας


25 Σεπτεμβρίου 2013

Που κρύβεται; 

Οι υπερβολικά όμορφοι σταρ του κινηματογράφου όπως η Marilyn Monroe και ο  Garry Cooper, πάντα μας φαίνονται απόμακρα είδωλα τα οποία δεν θα μπορούσαμε ποτέ να πλησιάσουμε. Μπορούμε να τους θαυμάζουμε, σπάνια όμως τους αγαπάμε, επειδή ξέρουμε πως ποτές δε θα βρούμε ανταπόκριση. Κατά βάθος, προτιμούμε την Barbara Stanwyck ή τον James Stewart, που είναι λιγότερο εντυπωσιακοί αλλά αρκετά πιο προσιτοί. Μας αρέσει η ομορφιά αν είναι δυνατόν σε μικρές δόσεις, επειδή διαφορετικά μας τρομάζει. Το μυστικό είναι να μη βρισκόμαστε έξω από το παιχνίδι μπροστά στους άλλους, λόγω της ομορφιάς, του πλούτου ή της εξυπνάδας τους. Αν κάτι είναι πολύ προφανές, παύει να είναι μυστηριώδες και ελκυστικό. 

Μια φράση που θα μπορούσε να στηρίξει και να αποδώσει καλύτερα το νόημα αυτό, είναι αυτό που έλεγαν οι Ρωμαίοι "δε φτάνει η γυναίκα του Καίσαρα να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται". Κι αυτό ακριβώς σηματοδοτεί τη διαφορά: το να φέρεσαι όπως φιλοδοξείς να είσαι. Αν λοιπόν θέλετε να γοητεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας, τότε ξεκινήστε με τον εαυτό σας. Με χιούμορ και χωρίς υπερβολές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.