WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

"Τα πιο περίπλοκα πράγματα συνήθως έχουν απλές λύσεις..."


15 Μαρτίου 2014

Ο Blaise Pascal έλεγε πως δεν υπάρχει νόημα να βγαίνουμε από το σπίτι μας αν αυτό που ζητάμε απ΄αυτή τη ζωή δεν είναι η ευτυχία. 

Η επαφή με τον έξω κόσμο συνεπάγεται μάθηση, αναζήτηση νέων εμπειριών, χαρές, λάθη, διαφωνίες αλλά και παρεξηγήσεις. Το πρόβλημα είναι πως τελικά πάντα βγαίνουμε στο δρόμο για να δούμε τι μας περιμένει εκεί. Και στον δρόμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, όσο κι αν υπάρχουν σηματοδότες, επειδή υπάρχουν οδηγοί που τις αγνοούν. Πάντα συμβαίνει κάτι που θα χαλάσει τις ισορροπίες μας και θα περάσει τα νεύρα μας από crash test. Το ζητούμενο είναι αν έχουμε αναπτύξει δεξιότητες, άμυνες, τρόπους αντιμετώπισης, πείτε το όπως θέλετε, που θα μας βοηθήσουν να διαχειριστούμε  τα απρόοπτα με τρόπο απλό χωρίς να τα περιπλέκουμε περισσότερο.

Τα πιο περίπλοκα πράγματα συνήθως έχουν απλές λύσεις, επειδή απλά η ζωή είναι πιο απλή απ” ότι φανταζόμαστε. Η τάση να κάνουμε το εύκολο δύσκολο μας να κάνει να περιπλέκουμε τα πάντα, γι” αυτό ένα από τα κλειδιά της ευτυχίας είναι να πάψουμε να φτιάχνουμε κόμπους στα νήματα της πραγματικότητας.

Βρείτε νόημα στα απλά, καθημερινά πράγματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.