WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tips! για να βγάλετε μια σωστή φωτογραφία


8 Απριλίου 2014

Είναι γεγονός πως όλοι έχουμε μια ιδιαίτερη αγάπη στις φωτογραφίες. 

Μας αρέσει να αποθανατίζουμε τη στιγμή, ένα τοπίο, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τον εαυτό μας. Οι φωτογραφίες κατά κάποιο τρόπο μας βοηθούν να θυμόμαστε και να κρατάμε τη στιγμή εκείνη αναλλοίωτη στο χρόνο. Το θέμα όμως είναι να κρατάμε τις καλές φωτογραφίες. Και για να έχουμε ένα ωραίο αρχείο θα πρέπει να ξέρουμε και πως να φωτογραφίζουμε σωστά. Συγκεντρώσαμε και εμείς μερικά tips που θα σας βοηθήσουν στη λήψη των φωτογραφιών μιας και τώρα μέσα στις γιορτές του Πάσχα όλο και κάπου θα πάτε και όλο και κάτι θα θέλετε να φωτογραφίσετε.

Πώς βγάζουμε μια καλή φωτογραφία:

  • Το πρώτο που πρέπει να προσέξουμε είναι το φως. Το φυσικό φως είναι φίλος μας. Προτιμήστε λοιπόν να μην έχετε πολλά φώτα γιατί δημιουργούνται  σκιές που τελικά θα σας χαλάσουν το αποτέλεσμα.
  • Η απόσταση μετράει. Όσο πιο κοντά σου βρίσκεται ο φωτογραφικός φακός τόσο πιο μεγάλο είναι το πρόσωπο ή το αντικείμενο που φωτογραφίζεται. Κάνε τους σωστούς υπολογισμούς.
  • Η σωστή θέση. Τοποθετειθείτε σωστά. Καλό θα είναι να στέκεστε όρθια στις φωτογραφίες, αλλά σε περίπτωση που θα σας αποθανατίσουν όταν θα είστε καθιστή σιγουρευτείτε ότι έχετε σταυρώσει τα πόδια σας στους αστραγάλους. Έτσι οι μηροί σας θα δείχνουν πιο αδύνατοι. Αρκεί μόνο να αναλογιστείτε τις celebrities που απαθανατίζονται front row. Τις ίδιες συμβουλές θα πρέπει να δώσετε στους ανθρώπους που φωτογραφίζετε.
  • Η άνεση έχει μεγάλη σημασία. Να είστε χαλαρές και άνετες όταν σας βγάζουν φωτογραφία αλλά δώσετε και εσείς τις ίδιες οδηγίες. Δεν χρειάζεται να βγάλετε στημένες φωτογραφίες διαβατηρίου.
  • Τα χέρια. Όταν μας βγάζουν φωτογραφία νιώθουμε άβολα. Τα χεριά λοιπόν είναι ένα μεγάλο θέμα καθώς εκείνη τη στιγμή τα νιώθουμε παράτερα και βαριά. Η λύση είναι να τα τοποθετήσετε στη μέση ή το γοφό σας. Θυμηθείτε τις διάσημες. Με τον τρόπο αυτόν κάνουν το χέρι τους να δείχνει τόσο μεγαλύτερο όσο λεπτότερο. Προσοχή προσπαθήστε να μη δείχνει τόσο στημένο
  • Η καλύτερη ώρα για φωτογραφίες είναι το σούρουπο. Εκεί την ώρα όλοι βγαίνουν πολύ όμορφοι.
  • Αυτοπεποίθηση. Φαίνεται στο φακό όποτε φροντίστε να τη δείχνετε.
  • Αν δε φωτογραφίζεστε από κάποιο φωτογράφο,  μην αφήσετε ποτέ κάποιον να σας φωτογραφίσει από κάτω, γιατί θα φαίνεστε αρκετά κιλά παραπάνω. Η καλύτερη λύση είναι ο φακός να βρίσκεται πιο πάνω από σας. Με αυτόν τον τρόπο θα κοιτάτε πάνω, τουτέστιν θα τεντώσετε κορμό και λαιμό.
  • Οι φυσικές και αυθόρμητες φωτογραφίες είναι οι πιο ωραίες.
  • Μην διστάσετε να τσαλακώσετε την εικόνα σας. Οι fun φωτογραφίες θα σας φτιάξουν το κέφι μετά από χρόνια που για κάποιον περίεργο λόγο θα πέσουν στα χεριά σας.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.