WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η συμβουλή του Σαββατοκύριακου


3 Μαΐου 2014

Η  Πρωτομαγιά ήταν ότι έπρεπε για ένα ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην εβδομάδα. 

Η διάθεσή μας έχει ανέβει μιας και πλησιάζουμε στο καλοκαίρι και όλα φαίνονται πιο αισιόδοξα. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν είναι μια ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση. Αυτή είναι η βασική συμβουλή. Είναι ότι πρέπει για να πάρετε μία μίνι δόση από το καλοκαίρι. Οργανώστε έτσι το πρόγραμμά σας ώστε να είστε συνεχώς έξω. Βρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε. Πηγαίνετε μια βόλτα στην παράλια και αν ο καιρός το επιτρέπει κάντε το πρώτο σας μπάνιο. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κάντε σπα στο σπίτι. Ενυδατώστε σώμα και πρόσωπο και νιώστε όμορφες και αναζωογονημένες. Περιποίηση και στα άκρα. Βάψτε τα νύχια σας σε έντονα χρώματα. Επιλέξτε ανάμεσα στις αποχρώσεις του μπλε ή του ροζ.

Την Κυριακή κατεβείτε μία βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Απολαύστε κάπου έναν ωραίο καφέ και περπατήστε. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα δρώμενα της πόλης και να συνδυάσετε τη βόλτα με κάποια έκθεση ή παράσταση. Το ζητούμενο είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες και να διασκεδάσετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.