WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποιος tattoo τύπος είσαι;


24 Νοεμβρίου 2014

441ab7447c85422c4084479d0789ef16.jpg

Το ανθρώπινο σώμα εδώ και χιλιάδες χρόνια χρησιμοποιείται σαν καμβάς και ζωγραφίζεται ή φιλοξενεί λέξεις και μηνύματα. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, τα μοτίβα και η αισθητική που θα προσεγγίσει κανείς, αστείρευτα, όμως όλα τα τατουάζ έχουν ένα κοινό σημείο επαφής. Εμπεριέχουν ένα κάποιο μήνυμα που εμείς διαλέγουμε να κατοικεί για πάντα στο δέρμα μας. Δείξε μου το τατού σου, να σου πω ποιος είσαι λοιπόν.

  • Tattoos για ρομαντικούς: Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να επισφραγίσουν την αγάπη και τη συναισθηματική τους δέσμευση με κοινά ή αλληλεπιδρόμενα τατουάζ. Όλα εμπεριέχουν αυτόν τον ερωτικό συμβολισμό που αποτελεί ένα μικρό κοινοποιημένο μυστικό, έναν κώδικα μόνο για δύο και μας αρέσουν πολύ.
010101tattoos
  • Tattoos για πιο rock κορίτσια: Είστε πιο αντικομφορμίστριες και ενεργητικές, σας αρέσουν τα δυναμικά tempo και τρελαίνεστε για ταξίδια και βόλτες. Σας αρέσουν οι ανακαλύψεις και οι βραδινές εξορμήσεις και σίγουρα τα τζινς κατέχουν αγαπημένη θέση στην καρδιά και στη ντουλάπα σας.
rock tattoos
  • Tattoos για Fashionistas: Λατρεύετε τη μόδα και τα επώνυμα brands. Είστε σχολαστικές με την εμφάνισή σας και τις επιλογές σας, μα δεν είστε θύματα της μόδας μα του προσωπικού σας στιλ. Το shopping είναι το δικό σας "γήπεδο" και η λεπτή αισθητική πρέπει να είναι πάντα οδηγός σας, ειδικά όταν μιλάμε για κάτι που θα σας καθορίζει για πάντα.
fashion

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.