WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 λόγοι που οι γυναίκες λένε όχι στα high heels


29 Νοεμβρίου 2014

313859_283666558327564_1461704499_n.jpg

Όσο παράλογο κι αν σας ακούγεται υπάρχουν γυναίκες που δεν επιλέγουν τα ψηλά παπούτσια. Μπορεί το αντρικό κοινό να θεωρεί σέξι μια γυναίκα πάνω στα pumps της αλλά εκείνες λένε όχι κι εξηγούν τους λόγους.

  1. Το ύψος: Για κάποιες γυναίκες τα ψηλά παπούτσια είναι "απαγορευτικά" εκ φύσεως. Νιώθουν άβολα πάνω σ΄αυτά. Όσο για το αντρικό κοινό, στην περίπτωση αυτή το κατά πόσο σέξι μπορεί να δείχνει μια γυναίκα είναι υποκειμενικό.
  2. ΜΜΜ vs High Heels: Στην περίπτωση αυτή η φύση της δουλειάς τους αποκλείει τα ψηλοτάκουνα. Οι γυναίκες που διανύουν αρκετά χιλιόμετρα καθημερινά και χρησιμοποιούν τα μέσα μεταφοράς είναι δύσκολο να επιλέξουν τα ψηλοτάκουνα για καθαρά πρακτικούς λόγους.
  3. Το απρόοπτο πρόγραμμα: Δεν ξέρουν ποτέ πότε πρέπει να τρέξουν! Ζώντας σε μία πόλη και σ΄έντονους ρυθμούς ποτέ δεν ξέρει πότε πρέπει να τρέξει για να προλάβει το λεωφορείο, να ανεβοκατέβει τις σκάλες στους Δημοσίους Οργανισμούς και στο ενδιάμεσο να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας ή να πάρει τα παιδιά απ΄το σχολείο.
  4. Ο χορός: Εκτός απ΄τις γυναίκες που αρνούνται να φορέσουν τα ψηλοτάκουνα στην καθημερινότητά τους, υπάρχουν κι εκείνες που λένε όχι και στην βραδινή τους έξοδο. Ο λόγος είναι επειδή τους αρέσει ο χορός και η κίνηση σ΄ένα μαγαζί. Αποφεύγουν λοιπόν να φορέσουν τα ψηλά παπούτσια για μπορούν να διασκεδάσουν όπως θέλουν χωρίς να  "αποκλειστούν" σε κάποιο σκαμπό κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
  5. Πόνος στη μέση και στα γόνατα: Οι γυναίκες που έχουν αποκλείσει τα ψηλοτάκουνα για το λόγο αυτό είναι ίσως οι πιο αδικημένες απ΄την άποψη του ότι δεν το επέλεξαν εκείνες.
  6. Η ισορροπία: Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από μία γυναίκα πάνω στα παπούτσια της που μοιάζει με ζογκλέρ. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές που το αναγνωρίζουν και είναι μια χαρά με τις flat επιλογές τους.
  7. Οι άντρες: Αν και τους αρέσει η εικόνα προτιμούν να μην βλέπουν τις γυναίκες να παιδεύονται πάνω σ΄αυτά. Συνεπώς, σοφή η επιλογή των flat shoes για άλλη μια φορά.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.