8+1 λόγοι για να προχωρήσετε σε σχέση

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Παρόλο που διανύουμε τη γενιά των "Πήτερ Παν" αφού η πλειοψηφία των αντρών συμπεριφέρονται ως αιώνιοι έφηβοι, υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Εξαιρέσεις που είναι φρόνιμο να τις λάβετε σοβαρά υπόψιν σας ώστε να προχωρήσετε σε μία σχέση.

Ιδού λοιπόν μερικές γενικές συμβουλές για να αναγνωρίσετε τις εξαιρέσεις! 

  1. Έχει εξοικειωθεί με τους φόβους του. Ο φόβος της αποτυχίας ή της απόρριψης είναι αυτός που χαρακτηρίζει αρκετούς άντρες. Για αυτό πολλοί δυσκολεύονται να αρπάξουν τις ευκαιρίες που συναντούν στη ζωή τους ή να μπουν σε μία σχέση. Μπορεί να ακούγεται λογικό αλλά δημιουργεί πρόβλημα όταν ακινητοποιούνται λόγω των φόβων τους.
  2. Ενδιαφέρεται για τις δικές σας ανάγκες και τα θέλω σας.
  3. Του αρέσει να κάνει πράγματα μαζί σας. Απλά, καθημερινά. Όπως να δει μια ταινία, να σας βοηθήσει με τη λίστα του σούπερ μάρκετ...
  4. Μπορεί να εκφράσει ελεύθερα την άποψή του χωρίς να ανησυχεί μήπως τον παρεξηγήσετε. Κατανοεί πως οι υγιείς σχέσεις στηρίζονται σ΄αυτό.
  5. Έχει αυτοπεποίθηση και ξέρει πώς να ντυθεί για να αισθάνεται και να είναι γοητευτικός.
  6. Ξέρουν να θέτουν όρια. Προσωπικά όρια σε μία σχέση προκειμένου να προστατεύσουν τις ανάγκες, τα θέλω αλλά και την ταυτότητά τους.
  7. Τους αρέσει να είναι η γυναίκα που έχουν δίπλα τους όμορφη και περιποιημένη όχι μόνο για την εικόνα αλλά γιατί η εικόνα αυτή δείχνει πως σέβεται και αγαπά τον εαυτό της.
  8. Είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τους αρέσουν τότε ρισκάρουν να αλλάξουν.
  9. Δεν φοβούνται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις. Ξέρουν τι πρέπει να θυσιάσουν και πώς να γίνουν ευτυχισμένοι.