WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε έναν άντρα


26 Φεβρουαρίου 2015

ba2425e3ad7a524160571f14e4fd41e4καθετα.jpg

Οι λέξεις είναι ένα πολύ δυνατό όπλο και μπορούν, να καταστρέψουν οποιαδήποτε σχέση μέσα σε λίγα λεπτά. Όταν λοιπόν γνωρίζετε έναν άντρα για πρώτη φορά, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν πρέπει να πείτε, γιατί μπορεί να φύγει μακριά. Δείτε παρακάτω τις «απαγορευμένες» φράσεις.

"Είσαι αγόρι της μαμάς". Οι περισσότεροι άντρες έχουν αδυναμία στη μαμά τους και μπορεί να σας εκνευρίζει. Αλλά, αν τον αγαπάτε δεν θα του το πείτε και δεν θα προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Αν ο άνθρωπος σας ήταν παιδί της μαμάς στη δεκαετία των 20, τότε θα είναι παιδί της μαμάς και στη δεκαετία των 40. Είστε έτοιμες για αυτό; Αν ναι, τότε πρέπει να προσέχετε τι λέτε, ώστε να διατηρήσετε τη σχέση σας.

"Πες μου περισσότερα για την πρώην σου". Αν και όλες ξέρουμε, ότι δεν θα πρέπει να σκαλίζουμε το παρελθόν, οι λεπτομέρειες για τις πρώην είναι δελεαστικές. Όμως, καλό είναι να αποφεύγετε τις ερωτήσεις, ειδικά τις πολύ προσωπικές. Δεν πρόκειται να κερδίσετε τη καρδιά ενός άντρα, ρωτώντας τον για τις παλιές του σχέσεις.

"Κοίταξε αυτό το κορίτσι είναι πολύ όμορφο". Αυτή η φράση έχει καταστρέψει πολλές σχέσεις. Ενώ αυτή η παρατήρηση φαίνεται να είναι τόσο απλή, μπορεί να οδηγήσει σε όλεθρο. Διότι, εάν ο σύντροφο σας απαντήσει θετικά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ζηλέψετε και αυτό να επιφέρει έναν καβγά χωρίς λόγο.

"Είμαι όμορφη;" Λοιπόν, αν θέλετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας και την αυτοεκτίμηση σας, κάντε το μόνες σας. Σίγουρα ένας άντρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πανέμορφες, όμως δεν πρέπει να τον ρωτήσετε, εάν όντως είστε. Αν σας αγαπά πραγματικά, θα σας το πει από μόνος του.

"Πότε θα μου τηλεφωνήσεις και να σε δω πάλι;" Όταν έχετε ένα πρώτο ραντεβού με έναν άντρα που σας αρέσει, μπορεί να θέλετε να τον ρωτήσετε πότε θα ξαναβρεθείτε. Ωστόσο, μην το κάνετε. Θα του δώσετε την εντύπωση ότι είστε κολλιτσίδα και μπορεί να τον τρομάξετε. Αφήστε τον να σας καλέσει εκείνος, όποτε νιώσει έτοιμος.

"Είναι απλά μια δουλειά". Αν ο άνθρωπος σας πέρασε μερικές ημέρες προσπαθώντας να ολοκληρώσει ένα σημαντικό έργο, αλλά το αφεντικό του, του πει ότι, δεν ήταν τόσο καλή η προσπάθεια του. Μην του πείτε «σιγά, είναι απλά μια δουλειά». Οι άνδρες εκτιμούν πολύ τη δουλειά τους, ειδικά όταν είναι παθιασμένοι με αυτή. Μπορείτε να πείτε κάτι σαν, «Την επόμενη φορά το αφεντικό σου, θα εκτιμήσει σίγουρα τη προσπάθεια σου», ή «Ίσως το αφεντικό σου είχε μια κακή ημέρα, γι’ αυτό και δεν πρόσεξε τη δουλειά σου». Στηρίξτε τον σύντροφο σας και δείξτε, ότι πιστεύετε σε εκείνον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.