WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε στον πρώην σας


16 Φεβρουαρίου 2016

Όταν αρχίζει μια σχέση το ζευγάρι νιώθει ευτυχισμένο και πιστεύει ότι θα είναι για πάντα μαζί. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πηγαίνουν πάντα καλά και μερικές φορές καταλήγουν σε χωρισμό. Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά όταν φτάσει στο σημείο να χωρίσει, συνήθως φταίνε και οι δυο. Και επειδή κάθε κοπέλα αναρωτιέται τι πραγματικά σκέφτεται ο πρώην της, ίσως το παρακάτω άρθρο σας φανεί αρκετά χρήσιμο.

  1. Με αγάπησες πραγματικά;

Μπορεί να φοβάστε να ακούσετε την απάντηση, αλλά από την άλλη μεριά ότι και αν σας πει, το σίγουρο είναι ότι θα ανακουφιστείτε. Επίσης, αυτή η ερώτηση μπορεί να σας αποκαλύψει ποιος πραγματικά ήταν ο πρώην σας.

  1. Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να σώσουμε τη σχέση μας;

Ίσως αν κάνετε αυτή την ερώτηση να δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να τα ξαναβρείτε. Και γιατί όχι αν αυτό είναι που πραγματικά θέλετε. Από την άλλη μεριά μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι αυτή η σχέση έχει τελειώσει και πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.

  1. Τι λάθος έκανα;

Αυτή η ερώτηση ίσως σας βοηθήσει να δείτε τις αδυναμίες σας και τα αρνητικά σας σημεία, αποτρέποντας σας από μελλοντικά λάθη. Μη σταθείτε όμως στις λέξεις. Να θυμάστε ότι όλοι έχουμε αρνητικά, κανένας δεν είναι τέλειος.

  1. Με έχεις απατήσει ποτέ;

Εντάξει ίσως δεν υπάρχει νόημα να σκάβετε το παρελθόν, αλλά και πάλι μπορεί με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω. Επίσης, δεδομένου ότι κάποτε η σχέση που είχατε για εσάς ήταν κάτι σημαντικό, μπορεί να θέλετε να μάθετε όλη την αλήθεια.

  1. Μήπως οι γονείς σου ρωτάνε για μένα;

Μπορεί να είχατε μια περίπλοκη σχέση με τον πρώην σύντροφος σας, αλλά την ίδια στιγμή να είχατε μια φανταστική σχέση με τους γονείς του. Ακριβώς επειδή χωρίσατε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να μιλάτε με τους γονείς του, εφόσον δεν δημιουργούνται προβλήματα.

  1. Μήπως φταίνε οι γονείς μου που χωρίσαμε;

Πολλά ζευγάρια έχουν πρόβλημα με τα μελλοντικά τους πεθερικά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο χωρισμό. Εάν ο πρώην σας ομολογήσει ότι η αιτία ήταν η οικογένεια σας, βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί το ίδιο και στο μέλλον.

  1. Τι γνώμη έχει η νέα φίλη σου για μένα;

Η συγκεκριμένη ερώτηση είναι σίγουρα από απλή περιέργεια και τίποτα περισσότερο. Καλύτερα να μην την κάνετε αν είστε ένα ευαίσθητο άτομο και επίσης δεν πρέπει να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν. Όλοι είμαστε μοναδικοί.

  1. Σκέφτηκες ποτέ να με παντρευτείς;

Είναι μια περίεργη ερώτηση, σωστά; Όμως μπορεί να ήσασταν μαζί πολλά χρόνια, έτσι ώστε να έχετε το δικαίωμα να μάθετε αν ο πρώην σας έβλεπε σοβαρά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.