WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς η υπερβολική αγάπη μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σας


30 Ιουνίου 2017

stocksnap-r0v3ti62q9.jpg

Απομακρύνεστε από τους φίλους σας. Όλος ο κόσμος κινείται γύρω από εκείνον. Πλέον δεν σας ενδιαφέρει να δείτε τους φίλους σας και αφήνετε στην άκρη την κοινωνική σας ζωή. Εκείνος είναι ο σύντροφός σας και ο φίλος σας. Στη πραγματικότητα όμως η έλλειψη φίλων προκαλεί προβλήματα στη σχέση σας, γιατί εκείνος νιώθει ότι πνίγεται.

Λέτε συνέχεια ναι. Τον αγαπάτε τόσο πολύ που δεν θέλετε αν του χαλάστε χατίρι. Το αποτέλεσμα; Φτάνετε σε ένα σημείο που καταπιέζετε τα δικά σας θέλω και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στο τέλος να ξεσπάσετε, εκφράζοντας θυμό.

Διαβάστε επίσης: 6 μικρά πράγματα που σημαίνουν πολλά για εμάς τις γυναίκες

Τον έχετε εξιδανίκευσει. Είναι πολύ όμορφο να θαυμάζετε το σύντροφό φας, όμως εδώ κρύβεται μια παγίδα. Όσο ανεβαίνει στα μάτια, τόσο μπορεί να μειώνεται η αυτοπεποίθησή σας μέχρι που σταματάτε να πιστεύετε στις δυνατότητές σας. Μπορεί να τον θαυμάζετε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζετε και εσείς τα καλύτερα.

Νιώθετε ευτυχισμένη μόνο όταν βρίσκετε κοντά του. Σας γεμίζει τόσο πολύ που μόνο όταν είστε δίπλα του αισθάνεστε πραγματικά χαρούμενη. Αν όμως βασίζετε την ευτυχία σας μόνο σε εκείνον, υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε. 

Η υπερβολική αγάπη είναι πολλές φορές κτητική και απαιτεί αποκλειστικότητα. Πόσο όμως μπορεί κανείς να αντέξει τον κοινωνικό αποκλεισμό; Κατά πάσα πιθανότητα πίσω από τη συγκεκριμένη συμπεριφορά κρύβονται ανασφάλειες που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.