WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εσείς συγχωρείτε την απιστία;


25 Μαΐου 2018

rawpixel-403494-unsplash.jpg

Καταρχάς το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας. Εάν αντιδράσετε όσο είστε νευριασμένοι δεν φέρνετε και το καλύτερο αποτέλεσμα. Αντίθετα επιβαρύνετε το κλίμα μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας και κάνετε πιο δύσκολη τη ψυχολογική σας κατάσταση.

Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε και να διαπραγματευτείτε με τον εαυτό σας. Μήπως κάποιες αντιδράσεις και συμπεριφορές οδήγησαν στην απιστία; Μήπως ο τρόπος που αντιμετωπίζατε τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει προβλήματα; Φυσικά ακόμα και αν έχετε κάποια ευθύνη σε καμία περίπτωση η απιστία δεν είναι λύση.

Διαβάστε εδώ: Σε αυτή την ηλικία οι γυναίκες κάνουν το καλύτερο σεξ της ζωής τους

Αν τελικά πάρετε την απόφαση να παραμείνετε στη σχέση πρέπει να σκεφτείτε εάν μπορείτε να συμφιλιωθείτε με την αλήθεια. Μπορεί να τον αγαπάτε όμως από την άλλη μεριά ίσως δεν σας είναι εύκολο να ζήσετε με αυτό το γεγονός.

Τέλος αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της απόφασής σας. Αν είναι άλλα πράγματα πιο σημαντικά και πιστεύετε πως η απιστία δεν μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά τη σχέση σας τότε μπορείτε να προσπαθήσετε να συγχωρέσετε τη συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.