WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε στο σύντροφό μας, όταν είμαστε θυμωμένοι


5 Ιουνίου 2018

photo-1494398242107-01921ca5cf3b.jpg

Καταρχάς, πρέπει να ηρεμήσουμε πριν στείλουμε οτιδήποτε. Όσο μεγαλύτερος είναι ο θυμός, τόσο πιθανότερο είναι να πούμε –ή μάλλον, να γράψουμε – πράγματα που δεν εννοούμε. «Με λίγη αναμονή, μπορούμε να συντάξουμε την τέλεια, μικρή παράγραφο, ώστε να γίνουμε κατανοητοί και να μη χάσουμε το δίκιο μας», τονίζει η ειδικός.

Το επόμενο βήμα, είναι να είμαστε σαφείς. Αν πάρουμε το χρόνο μας για να σκεφτούμε τι ακριβώς θέλουμε να συζητήσουμε και βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, θα είμαστε πιο λογικοί.

Σημαντικό είναι, επίσης, να μην έχουμε διάθεση για καυγά. Ένας τσακωμός μέσω μηνυμάτων, είναι βέβαιο πως θα αποτύχει. Λέγοντας κάτι απλώς για να πληγώσουμε τον άλλο, που ίσως δεν μπορούμε στη συνέχεια να πάρουμε πίσω, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα.

Τι πρέπει, όμως, να στείλουμε; Ένα κείμενο που θα ξεκινήσει μία συζήτηση που θα συνεχιστεί, κατά προτίμηση, από κοντά. Ένα παράδειγμα είναι αυτό:

Με πείραξε αυτό που έγινε. Θέλω να μου πεις και τη δική σου πλευρά, για να το λύσουμε μαζί.

Την επόμενη φορά λοιπόν, που οργισμένοι θα θελήσουμε να στείλουμε έκθεση 1500 λέξεων, ας έχουμε στο μυαλό μας τις παραπάνω συμβουλές!

 

Gallery: Δείτε επίσης "Το Άγγιγμα": Το project που αποτυπώνει την αρχή κάθε σχέσης

[gallery-718266]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.