WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Εάν βάψετε με αυτό το χρώμα το υπνοδωμάτιό σας θα κάνετε περισσότερο σεξ


24 Νοεμβρίου 2018

23498643-183766548840293-4484303284202373120-n.jpg

Όσοι ψάχνετε να βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή τότε έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Όμως πόσο σίγουροι είστε ότι έχετε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι σας; Πόσοι από εσάς έχετε σκεφτεί να επισκεφτείτε το χρωματοπωλείο της γειτονιάς σας; Κι όμως εάν θέλετε να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή έφτασε η στιγμή να βάψετε το υπνοδωμάτιό σας.

Διαβάστε εδώ: 4+1 πράγμα που σκοτώνουν τη λίμπιντο και τα διαβάζετε για πρώτη φορά

Ναι σωστά διαβάσατε. Το χρώμα του υπνοδωματίου επηρεάζει τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι. Και αυτό σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η οποία έδειξε τη σύνδεση του χρώματος που έχουν οι τοίχοι στα δωμάτια με τη σεξουαλική επιθυμία. Οι επιστήμονες μελέτησαν 2000 βρετανικά σπίτια και διαπίστωσαν ότι ανάλογα με το χρώμα που έχει το υπνοδωμάτιό μας μπορούμε να κοιμηθούμε με το που πέσουμε στο κρεβάτι ή να περάσουμε μια καυτή βραδιά με το σύντροφό μας. Πιο συγκεκριμένα η μελέτη έδειξε πως οι συμμετέχοντες που κοιμόντουσαν σε υπνοδωμάτια με τοίχους στις αποχρώσεις καραμέλας κάνανε σεξ τρεις φορές περισσότερο μέσα στην εβδομάδα, σε σχέση με εκείνους που είχαν άλλο χρώμα στους τοίχους. Και το αξιοσημείωτο ήταν ότι η μικρότερη σεξουαλική δραστηριότητα διαπιστώθηκε στις κρεβατοκάμαρες με το κόκκινο χρώμα στους τοίχους. Τελικά το κόκκινο και η σύνδεση του με το σεξ είναι απλά ένας μύθος; Κι όμως σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη το χρώμα του πάθους δεν είναι το κόκκινο αλλά αυτό της καραμέλας, το οποίο ανέβαζε τη σεξουαλική διάθεση των συμμετεχόντων.

Όσοι λοιπόν θέλετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή βάψτε το χρώμα των τοίχων του υπνοδωματίου σας στις αποχρώσεις της καραμέλας. Ενώ εάν θέλετε να σας πάρει αμέσως ο ύπνος αποφύγετε τα δωμάτια με μοβ, γκρι ή καφέ χρώμα και προτιμήστε το μπλε. Και τέλος αν κάνετε μια δουλειά που σχετίζεται άμεσα με τα χρήματα, όπως λογιστές, αποφύγετε το χρυσό στο υπνοδωμάτιο, δεδομένου ότι σας θυμίζει χρήματα και μπορεί να προκαλέσει επιπλέον άγχος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.