WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι να κάνετε εάν ερωτευτείτε τον συνάδελφό σας στο γραφείο


11 Μαΐου 2019

janko-ferlic-287472-unsplash.jpg

Σε έρευνα που έκανε το περιοδικό Company  σε εργαζόμενους στην ερώτηση εάν η ερωτική σχέση με ένα συνάδελφο θα είχε αρνητική επιρροή στην καριέρα τους, 62% απάντησαν θετικά ενώ ένα 32% απάντησε ότι πρέπει να αποφεύγεται.

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι ευαίσθητοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν τα ψέματα

Η αλήθεια είναι ότι ένα πεταχτό φιλί ή μια γλυκιά ματιά μέσα στην ημέρα μπορεί να μας δώσει θετική ενέργεια να ανταπεξέλθουμε στην πίεση ή στο άγχος. Σίγουρα η ανάμνηση της χθεσινής όμορφης βραδιάς θα δώσει χρώμα σε ένα βαρετό μίτινγκ ή ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Ας είστε όμως ρεαλιστές. Το ενδεχόμενο να βρείτε τον σύντροφο της ζωής σας στον εργασιακό χώρο είναι πάντα ανοιχτό και πιθανό, υπάρχει όμως πάντα και το σενάριο που λέει ότι αυτή η σχέση μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν αναλογιστείτε πόσο δύσκολα πολλές φορές μπορεί να ξεπεραστεί μία σχέση, τότε ίσως η ιδέα ότι το πρώην αντικείμενο του πόθου θα κυκλοφορεί μια μέρα καθημερινά στους διαδρόμους της εταιρίας, να κάνει την απόφαση πολύ δύσκολη και σοβαρή.

Διαβάστε εδώ: 4 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εάν θέλετε να είστε ευτυχισμένοι

Μία εταιρεία είναι παραδοσιακά και μια μικρή κοινωνία που τα νέα κυκλοφορούν εξαιρετικά γρήγορα. Πόσο μάλλον τα πικάντικα κουτσομπολιά. Και εάν ο χειρισμός της ερωτικής σας σχέσης δεν γίνει με τακτ, οι συνέπειες θα είναι αρνητικές για τη σχέση που θέλετε να αναπτύξετε αλλά και για την καριέρα σας. Καλό είναι να είστε διακριτικοί.  

Μακριά λοιπόν από όσους θα θέλουν να μάθουν περισσότερα. Καλύτερα ας πάρουν το μήνυμα ότι είστε φίλοι και ας μπουν σιγά-σιγά στο κλίμα. Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει, η καλύτερη λύση είναι η ψυχραιμία και η συζήτηση, χωρίς να μείνουν απορίες ή αναπάντητα ερωτηματικά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.