Σεξ: Αυτοί είναι οι πιο περίεργοι τραυματισμοί

The Jennettes
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019

Πολλές φορές το σεξ μπορεί να γίνει επικίνδυνο και πάνω στο πάθος να υπάρξουν τραυματισμοί.

Δεν είναι λίγες οι φορές που στα νοσοκομεία υπάρχουν περιστατικά τραυματισμών από το σεξ. Τα ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια, υπάρχει πιθανότητα να "κολλήσουν" σε διάφορα μέρη του σώματος, ή να δημιουργήσουν μικρά κατάγματα. Δείτε παρακάτω τους πιο περίεργους τραυματισμούς την ώρα του σεξ.

Νο1

Μια γυναίκα έπαθε σκωληκοειδίτιδα μετά την κατάποση προφυλακτικού. Με το πλαστικό να προκαλεί φλεγμονή και η φλεγμονή, σκωληκοειδίτιδα έκανε τη γυναίκα να μπει στο νοσοκομείο.

Νο2

Κάψιμο γεννητικών οργάνων από καυτερά τρόφιμα. Αν καταναλώσετε πικάντικες τροφές και στη συνέχεια έρθετε σε επαφή με τα γεννητικά όργανα του συντρόφους σας, το πιο πιθανό είναι να του προκαλέστε ήπια εγκαύματα.

Νο3

Μια γυναίκα είχε οργασμό για τρεις συνεχόμενες ώρες και ο οργασμός της συνεχιζόταν και μετά το σεξ, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για να τον σταματήσει.

Νο4

Κάταγμα πέους λόγω βιασύνης, κακής λίπανσης ή βίαιου σεξ. Σε αυτή την περίπτωση είναι επιβεβλημένη η επίσκεψη στο γιατρό ώστε να προληφθούν μόνιμα προβλήματα στύσης.

Νο5

Μια γυναίκα από την Κίνα έχασε την ακοή της από έντονο φιλί. Η ακοή της αποκαταστάθηκε ωστόσο μετά από δύο μήνες.

Νο6

Αλλεργική αντίδραση από κατάποση σπέρματος έστειλε το ζευγάρι στο νοσοκομείο.

Νο7

Συστροφή όρχεως. Συμβαίνει κυρίως σε νέους άνδρες μετά το σεξ ή τον αυνανισμό και συνοδεύεται με έντονο πόνο και με πρήξιμο του όρχεως.