WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

To πρώτο vegan προφυλακτικό έρχεται από τη Γερμανία και φέρνει το sex sustainability


12 Δεκεμβρίου 2019

To πρώτο vegan προφυλακτικό έρχεται από τη Γερμανία και φέρνει το sex sustainability

H Γερμανική εταιρία Einhorn (Μονόκερος), αποφάσισε να επενδύσει στη «σεξουαλική βιωσιμότητα», κατασκευάζοντας vegan προφυλακτικά. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο πολλοί άνθρωποι στρέφονται στη χορτοφαγία ή και την ωμοφαγία.

jenny.gr

Το 2015, ο Philip Siefer και ο Waldemar Zeiler είχαν για πρώτη φορά την ιδέα. Τέσσερα χρόνια μετά, τα έσοδα της εταιρείας τους, που παράγει vegan προϊόντα υγιεινής, αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που ήταν εύκολο να πωληθεί online και κάτι που δεν θα μας έβαζε στη διαδικασία των επιστροφών - κάτι που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κόστη των διαδικτυακών πωλήσεων. Τα προφυλακτικά ήταν το τέλειο προϊόν» εξηγεί ο Siefer.  

jenny.gr

Παρόλο που έχει γίνει τεράστια πρόοδος, τα περισσότερα προφυλακτικά που διατίθενται στα φαρμακεία και σούπερ μάρκετ σήμερα περιέχουν καζεΐνη, μία πρωτεΐνη του ζωικού γάλακτος που χρησιμοποιείται για να κάνει το ελαστικό πιο μαλακό. 

«Θέλαμε να προσεγγίσουμε τους καταναλωτές με ένα βιώσιμο προϊόν και να σπάσουμε τα ταμπού με τα νέα μας αστεία σχέδια», προσθέτει. 

Αν και η τιμή τους είναι σχετικά τσιμπημένη, πρέπει να παραδεχτούμε πως η συσκευασία είναι απόλυτα fun και κυρίως  βιώσιμα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.