WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Spanking στο σεξ: Τι είναι και γιατί εκτοξεύει τον ερωτισμό


16 Φεβρουαρίου 2020

Spanking στο σεξ: Τι είναι και γιατί εκτοξεύει τον ερωτισμό

Στο σεξ και στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Και εάν δεν έχετε δοκιμάσει το Spanking, μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε. 

Τι είναι όμως το Spanking; Είναι η περίπτωση που ο σύντροφός σας, σας δίνει χαστουκάκια στα οπίσθια την ώρα του σεξ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συγκεκριμένη κίνηση όχι μόνο ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση, αλλά λειτουργεί και ως αγχολυτικό. Και αυτό γιατί η περιοχή όπου γίνεται το Spanking έχει νεύρα και τα απαλά χτυπήματα τη ξεστρεσάρουν. 

Αν και το Spanking είναι η πρακτική η οποία έχει τις ρίζες της στο bdsm, ωστόσο η πιο ελαφριά εκδοχή βρίσκει έκφραση σε πολλούς ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν σαδομαζοχιστικό φετίχ, αλλά παρόλα αυτά ερεθίζονται. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το Spanking δεν έχει φύλο, δηλαδή το ποιος θα το δεχθεί εξαρτάται από τον χαρακτήρα του. 

Πριν όμως το επιχειρήσετε είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως όπως κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, έτσι και το Spanking, έχει κάποιους κανόνες. Ας τους δούμε παρακάτω. 

Ενημερώστε το έτερο σας ήμισυ. Εάν είστε εσείς που έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε το Spanking, καλό είναι να έχετε ενημερώσει πρώτά τον σύντροφό σας. Και αυτό γιατί δεν είναι όλοι fan του Spanking. Ακόμα και εάν είστε εσείς που θα το δεχτείτε, είναι σημαντικό να σας έχει ενημερώσει από πριν ο σύντροφος. 

Είτε δέχεστε, είτε δίνετε εσείς το Spanking, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε την ένταση από πριν. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε συμφωνήσει εάν τα χτυπήματα θα είναι απαλά ή και όχι, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. 

Τέλος όπως θα έχετε καταλάβει υπάρχει συγκεκριμένη στάση που γίνεται το spanking και είναι η στάση στα τέσσερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.