WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Blended Orgasm: Μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί στο σεξ


17 Φεβρουαρίου 2020

Blended Orgasm: Μπορεί να είναι ό,τι καλύτερο θα σας συμβεί στο σεξ

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ή και βιώσει κολπικούς ή κλειτοριδικούς οργασμούς, όμως υπάρχει και ένα διαφορετικό είδος οργασμού και ονομάζεται Blended Orgasm.

Τι σημαίνει ο όρος Blended Orgasm;

Είναι όταν συμβαίνει κλειτοριδικός και κολπικός οργασμός ταυτόχρονα. Με απλά λόγια είναι δύο ταυτόχρονοι οργασμοί που τείνουν να έχουν ως αποτέλεσμα μια πιο έντονη ευχαρίστηση.

Αυτό σημαίνει πως εάν βιώσετε Blended Orgasm, διεγείρονται  συγχρόνως τόσο η κλειτορίδα όσο και ο κόλπος, κάτι που δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται.

Καταρχάς οι κολπικοί οργασμοί συνήθως περιλαμβάνουν τη διέγερση του σημείου G , το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου. Η τόνωση του G-spot με τακτική πίεση μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό.

Ερευνητές έχουν επίσης βρει μέσω υπερήχων ότι το σημείο G είναι πιθανό τόσο ευαίσθητο επειδή είναι μέρος και της κλειτορίδας. Έτσι η διέγερση στο σημείο G μπορεί επίσης να τονώσει και τη κλειτορίδα.

Οι κλειτοριδικοί οργασμοί εμφανίζονται όταν εφαρμόζεται πίεση και επαναλαμβανόμενη κίνηση στην κλειτορίδα. Η κλειτορίδα είναι ένα γεμάτο νεύρα όργανο που βρίσκεται στην κορυφή του αιδοίου που εκτείνεται κάτω από τα χείλη. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση προς τα πάνω και προς τα κάτω ή κυκλική για να επιτευχθεί ο οργασμός μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας  δάχτυλα ή γλώσσα, ανάλογα με το τι προτιμά ο σύντροφός σας.  

Ένας Blended Orgasm μπορεί να συνοψιστεί ως φανταστικός και πιο έντονος απ 'ό, τι μόνο ο κολπικός οργασμός ή ο κλειτοριδικός. Η κορύφωση είναι μεγαλύτερη, επειδή η ευχαρίστηση προέρχεται από περισσότερες της μιας περιοχές. 

Εάν λοιπόν ο σύντροφός σας είναι έτοιμος για εξερεύνηση, δοκιμάστε αυτούς τους συνδυασμούς απόλαυσης. Και μην ξεχνάτε πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.