WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πόσο πρέπει να διαρκεί η ερωτική επαφή για να είναι ευχάριστη;


12 Αυγούστου 2020

Πόσο πρέπει να διαρκεί η ερωτική επαφή για να είναι ευχάριστη;

Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ για να είναι καλό; Η απάντηση είναι απλή. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος, καθώς ακόμα και οι σύντομες ερωτικές συνευρέσεις μπορούν να μετατραπούν σε στιγμές που θα θυμάστε για πάντα.

Έτσι λοιπόν σε μια εποχή που ο χρόνος είναι πολυτέλεια, το γρήγορο σεξ όχι μόνο φαντάζει ιδανικό, αλλά μπορεί και να γίνει, αρκεί να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

Το πιο σημαντικό είναι να βρείτε την τοποθεσία. Μπορεί να είναι το μπάνιο, το αυτοκίνητο ή η κουζίνα. Ο πάγκος της κουζίνας μπορεί να είναι στο τέλειο ύψος για μια γρήγορη ερωτική συνεύρεση.

Προετοιμαστείτε ερωτικά. Μπορεί το γρήγορο σεξ να είναι αυθόρμητο, ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα, πριν ακόμα βρεθείτε με το σύντροφό σας στέλνοντας του ένα ερωτικό μήνυμα και περιγράφοντας όλα όσα θέλετε να κάνετε ο ένας στον άλλον.

Μην αναλώνεστε με περιττές κινήσεις. Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερείτε με το να βγάζετε τα ρούχα σας. Αφήστε τα χέρια να σας διεγείρουν και στη συνέχεια βγάλτε μόνο τα απαραίτητα.

Ο οργασμός στο γρήγορο σεξ δεν αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Σίγουρα το να έχετε οργασμό αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην ερωτική συνεύρεση, όμως δεν είναι το παν. Μην περιμένετε λοιπόν κάθε φορά που θα κάνατε σεξ, κυρίως εάν διαρκεί λίγα λεπτά, να έχετε πάντα οργασμό. Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαμβάνετε τη στιγμή.

Τα οφέλη του γρήγορου σεξ

Το γρήγορο σεξ μας χαλαρώνει από το στρες, ενώ ταυτόχρονα μειώνει το άγχος της απόδοσης, αφού αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο καλά, αλλά το πόσο γρήγορα. Αυξάνει επίσης τη σεξουαλική επιθυμία, η οποία είναι φυσιολογικό να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Το κλασσικό σεξ αποτελεί μια χρονοβόρα διαδικασία και θέλει προγραμματισμό, ενώ η γρήγορη σεξουαλική συνεύρεση μας λύνει τα χέρια και μας προσφέρει ευελιξία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.