WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Σημάδια που δείχνουν ότι σκέφτεται να σας απατήσει


9 Σεπτεμβρίου 2020

Σημάδια που δείχνουν ότι σκέφτεται να σας απατήσει

Αν μπορούσατε μόνο να προβλέψετε πότε ο σύντροφός σας σκέφτεται να σας απατήσει, θα σας γλυτώνατε αρκετό πόνο. Αν και δεν γίνεται να προβλέψετε το μέλλον, ωστόσο εάν παρατηρήσετε μερικά από τα παρακάτω σημάδια, τότε ο σύντροφός σας ίσως σκέφτεται να σας απατήσει. 

Κρύβει το τηλέφωνο του από εσάς.

Εάν φρουρεί το τηλέφωνό του σαν να είναι το πιο πολύτιμο αντικείμενο στον κόσμο, μπορεί να συνομιλεί με κάποιο άλλο άτομο και δεν θέλει να δείτε τα μηνύματα που ανταλλάσσουν. 

Είναι πιο ενεργός στα μέσα κοινωνική δικτύωσης. 

Αν δεν συνήθιζε ποτέ να ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τώρα είναι συνέχεια συνδεδεμένος, πρέπει να αναρωτιέστε με ποιον συνομιλεί ή αν προσπαθεί απλώς να γνωρίσει νέους ανθρώπους. 

Δημοσιεύει συνέχεια σέξι φωτογραφίες. 

Αν δεν είχε συνηθίσει ποτέ να εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής, αλλά τώρα δημοσιεύει συνέχεια σέξι selfies στο Facebook και το Instagram, ίσως θέλει να προσελκύσει νέα άτομα.

Φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του. 

Εάν ξαφνικά φροντίζει το ντύσιμο του και γενικά την εξωτερική του εμφάνιση, τότε ίσως έχει μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας. 

Σας λέει ότι δεν θα σας απατήσει ποτέ. 

Μπορεί να το κάνει για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα υποψιαστείτε ότι σκέφτεται να σας απατήσει στο μέλλον. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.