WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Tι δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε την ώρα της ερωτικής επαφής


27 Μαρτίου 2021

Tι δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε την ώρα της ερωτικής επαφής

Υπάρχει περίπτωση κατά τη διάρκεια του σεξ μια λάθος κίνηση ή μια λάθος κουβέντα να είναι αρκετή για να χαλάσει η στιγμή. Η αμηχανία, η ανασφάλεια είναι μερικά συναισθήματα που μπορούν να σαμποτάρουν τη σεξουαλική διάθεση τόσο τη δική σας όσο και του συντρόφου σας.

Μερικές συμβουλές για να ευχαριστηθείτε τη στιγμή χωρίς προβλήματα

Μην ανησυχείτε για το σώμα σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλει να ακούσει είναι οι παράλογες ανησυχίες για το σώμα σας. Εκείνη τη στιγμή προσπαθήστε να χαλαρώσετε και το ευχαριστηθείτε. Αφήστε στην άκρη της ανασφάλειες σας, νιώστε σέξι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Να είστε ειλικρινείς. Ο σύντροφος σας θα προσπαθήσει να σας ικανοποιήσει και να κάνει πράγματα που σας ευχαριστούν. Να είστε ειλικρινείς απέναντι του στο αν σας αρέσει ή όχι. Δεν υπάρχει λόγος να προσποιηθείτε για να μην το κάνετε να αισθανθεί άσχημα ή να τον προσβάλλετε. 

Μην προσποιήστε. Είναι πολύ άδικο και για τους δυο σας να προσποιηθείτε ότι ευχαριστιέστε τη στιγμή. Όταν ο σύντροφος σας καταλάβει ότι δεν είστε ειλικρινείς μαζί του, αυτό θα τον πληγώσει. Ωστόσο, είναι άδικο και για εσάς να μπείτε σ’ αυτή την διαδικασία από τη στιγμή που δεν θέλετε.

Μην κάνετε τίποτα που δεν θέλετε. Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σας να ζητήσει να δοκιμάσετε πράγματα ή να αλλάξετε κάτι στην σεξουαλική σας ζωή. Μην προχωρήσετε σε τίποτα αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε. Αν νιώθετε ανασφάλεια ή δεν είστε ο εαυτός σας αυτό θα φανεί και φυσικά θα είναι καταστροφικό για τη στιγμή.
 

Δείτε επίσης:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.