WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χρώμα για την ερωτική σας ζωή


1 Απριλίου 2021

Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χρώμα για την ερωτική σας ζωή

Τα χρώματα που μας περιβάλλουν μπορούν να επηρεάσουν το πώς νιώθουμε. Μερικά χρώματα είναι γνωστό ότι μας βοηθούν να χαλαρώσουμε, ενώ άλλα μας δίνουν περισσότερη ενέργεια.

Πολλοί άνθρωποι μιλούν επίσης για το αγαπημένο του χρώμα. Έτσι λοιπόν τα χρώματα μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για την προσωπικότητά σας, και ένα από αυτά είναιη σεξουαλική σας διάθεση. 

Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο χρώμα;

Το κόκκινο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό το χρώμα σχετίζεται με την αγάπη. Οι άνθρωποι που τους αρέσει το κόκκινο χρώμα είναι πολύ παθιασμένοι και λατρεύουν να κυριαρχούν στο κρεβάτι. 

Το καφέ

Εάν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το καφέ τότε είστε ρομαντικοί και ευαίσθητοι ταυτόχρονα. Αφιερώνετε πολύ χρόνο και προσοχή στον σύντροφό σας, ενώ χρειάζεστε ατμόσφαιρα για να ενδώσετε. 

Το πορτοκάλι

Μπορεί να παρουσιάζετε λίγο πιο τολμηρές συμπεριφορές στο κρεβάτι, αλλά πάντα εστιάζετε στην ευχαρίστηση του συντρόφου σας. 

Το άσπρο 

Εάν σας αρέσει το λευκό τότε είστε αρκετά συντηρητικοί. Ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν τα φώτα ανοιχτά κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφή, ενώ δεν σας αρέσει η οικειότητα. 

Το κίτρινο

Οι σεξουαλικές επιθυμίες σας δεν ικανοποιούνται εύκολα. Επομένως, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πράξης εσείς κατευθύνετε τον σύντροφό σας, ώστε να πετύχετε την ευχαρίστηση.

Το μπλε

Εάν αγαπάτε το μπλε τότε είστε ευαίσθητοι στις ανάγκες του συντρόφου σας στο κρεβάτι. Η ευαισθησία σας συνδυάζεται το πάθος, ενώ είστε και αρκετά γενναιόδωροι. 

Το πράσινο

Εάν σας αρέσει το πράσινο είστε ένα άτομο ανασφαλές και άπειρο όσο αφορά τη σεξουαλική πράξη. 

Το ροζ

Εάν αγαπάτε το ροζ, αυτό σημαίνει ότι αγαπάτε πολύ το φλερτ. Δυστυχώς πολλές φορές υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. 

Το μαύρο

Το μαύρο μπορεί να σημαίνει μια πολύ σκοτεινή ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης σας αρέσει να πειραματίζεστε αρκετά κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.