WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι κυριότεροι λόγοι που οι άντρες απατούν τις γυναίκες που αγαπούν


15 Μαΐου 2021

Οι κυριότεροι λόγοι που οι άντρες απατούν τις γυναίκες που αγαπούν
Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου το 11% των παντρεμένων γυναικών και το 25% των παντρεμένων ανδρών θα απιστήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι περίπου το 11% των παντρεμένων γυναικών και το 25% των παντρεμένων ανδρών θα απιστήσουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μάλιστα πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι άνθρωποι δεν είναι στην πραγματικότητα μονογαμικοί.

Τούτο λεχθέντος καταλαβαίνουμε γιατί η απιστία είναι ο νούμερο ένα λόγος που τα ζευγάρια καταλήγουν στον χωρισμό. Αυτό συμβαίνει επειδή σε πολλές περιπτώσεις ο προδομένος σύντροφος δεν μπορεί να συγχωρήσει τον άπιστο σύντροφο. γιατί δεν μπορεί να απαλλαγεί από τις αμφιβολίες, τις υποψίες, τις ανασφάλειες και την επιθυμία της εκδίκησης.

Γιατί οι άντρες απιστούν 

Βιώνουν μια δεύτερη κρίση εφηβείας 

Παρόλο που έχουν μεγαλώσει, ορισμένοι άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ. Η νοοτροπία τους είναι ακόμα παιδική. Επίσης, εάν περιβάλλονται από φίλους που είναι τόσο ανώριμοι όσο οι ίδιοι, αυτό μπορεί να ενθαρρύνει την απιστία. 

Είναι συνηθισμένοι στο να λένε ψέματα

Μερικοί άντρες τείνουν να απατούν επειδή από τη φύση τους είναι ικανοί στο ψέμα και τον χειρισμό. Επίσης πολλοί στη συνέχεια βρίσκουν ικανοποίηση παίζοντας με τα συναισθήματα των γυναικών για να δοκιμάσουν τα όριά τους και έτσι να ανακαλύψουν αν υπερέχουν στην τέχνη της εξαπάτησης.

Διεκδικούν την επιβεβαίωση των γυναικών 

Εκείνοι που απατούν πολλές φορές, συνήθως το κάνουν από καθαρό εγωισμό, γιατί προσπαθούν να δουν εάν είναι ακόμα αρεστοί στο γυναικείο φύλο. 

Δεν μπορούν τη δέσμευση

Μερικοί άντρες μπορεί να έχουν ισχυρή τάση προς την ελευθερία, με αποτέλεσμα  να καταλήξουν να απατούν τις γυναίκες που αγαπούν.

Ψάχνουν για έξοδο έκτακτης ανάγκης από μια σχέση

Σε ορισμένες περιπτώσεις, λίγο μετά την έναρξη μιας σχέσης, ο άντρας συνειδητοποιεί ότι δεν είναι ευτυχισμένος. Έτσι, αντί να το συζητήσει με τον σύντροφό του και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, προτιμά να ακολουθήσει τη συντομότερη διαδρομή για τη διάλυση: την απιστία.

Δείτε επίσης: 15 σουρεαλιστικές φωτογραφίες διακόσμησης εσωτερικού χώρου που θα σας εντυπωσιάσουν

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.