WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τι να κάνετε εάν ανακαλύψετε ότι ο σύντροφός σας βλέπει ερωτικές ταινίες


15 Ιουνίου 2021

Τι να κάνετε εάν ανακαλύψετε ότι ο σύντροφός σας βλέπει ερωτικές ταινίες
Πρακτικά εάν θέλει κάποιος ενήλικας να δει ερωτικές ταινίες είναι πολύ εύκολο, αφού το διαδίκτυο έχει διευκολύνει αρκετά την πρόσβαση.

Πρακτικά εάν θέλει κάποιος ενήλικας να δει ερωτικές ταινίες είναι πολύ εύκολο, αφού το διαδίκτυο έχει διευκολύνει αρκετά την πρόσβαση. Τι συμβαίνει όμως εάν πιάσετε στα πράσα τον σύντροφό σας να βλέπει ταινίες αισθησιακού περιεχομένου; Πρέπει να ανησυχείτε;

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι είτε είναι παντρεμένοι είτε σε σχέση έχουν πολλές φορές την ανάγκη να κάνουν κάτι κρυφά από τον σύντροφό τους. Έτσι λοιπόν εάν ο σύντροφός σας βλέπει κρυφά ερωτικές ταινίες, δεν σημαίνει ότι έχει βαρεθεί το σεξ μαζί σας. Απλά μπορεί βαθιά μέσα του να θέλει να κάνει και μαζί σας αυτό που βλέπει, αλλά να μην μπορεί να σας το εκφράσει. Επίσης μέσω της πορνογραφίας καλύπτεται η προσωπική ανάγκη για αυτοικανοποιήση ανεξάρτητα με τη σχέση.

Με απλά λόγια η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών είναι μια φυσιολογική συνήθεια. Αρκεί φυσικά να μην γίνεται η χρήση με υψηλή συχνότητα και να μην υπάρχει τάση για συναισθηματική απόσυρση από τη σχέση. 

Αν δεν υπάρχει κάποια εμμονή, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε και εάν είστε και εσείς λίγο τολμηροί μπορείτε να δοκιμάσετε να δώσετε μια ευκαιρία στις ερωτικές ταινίες και που ξέρετε ίσως σας αρέσουν. Και ίσως κάποτε η παρακολούθηση αισθησιακών ταινιών σας γίνει μια συνήθεια που αντί να σας χωρίζει να σας ενώνει και να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας με τον σύντροφό σας.

Μάλιστα σε πολλές μελέτες έχει φανεί ότι οι συγκεκριμένες ταινίες μπορούν να επιλύσουν τα σεξουαλικά προβλήματα και να φέρουν την επανάσταση στη σχέση. Βλέποντας ερωτικές ταινίες με τον σύντροφο σας, μπορείτε να συζητήσετε τι σας αρέσει και τι όχι κατά τη σεξουαλική πράξη, αλλά και να προσεγγίσετε θέματα που μέχρι εκείνη τι στιγμή ντρεπόσασταν να συζητήσετε.

Δείτε ακόμα: Οι πιο παράξενες φωτογραφίες από το αρχείο του Guinness World Records

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.