image
ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 2 χειρότερα μηνύματα που μπορείς να στείλεις σε μια γυναίκα, ειδικά αν θες να σε πάρει σοβαρά


Κι' όμως αυτά τα μηνύματα στέλνονται πολύ συχνότερα, απ' όσο θα έπρεπε
Τόνια Τζάφερη

5 Ιουλίου 2023

Μπορεί οι μισοί με το που μπαίνει καλοκαίρι να χωρίζετε και να ζείτε το καλοκαίρι δίχως δεσμεύσεις και σχέσεις, όμως οι άλλοι μισοί ψάχνεστε να ερωτευτείτε και να γνωρίσετε εκείνη ή εκείνον που θα σας στιγματήσει. Και στις δυο περιπτώσεις, προηγείται κάτι πολύ σημαντικό. Το να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε η οποιαδήποτε σχέση κρατήσει για πολύ, είτε για λίγο.

Ο τρόπος προσέγγισης είναι καθοριστικός για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και να για να σε διευκολύνουμε λιγάκι με το να κάνεις μια σωστή αρχή, μπορούμε να σου πούμε τουλάχιστον, τι να μην στείλεις.

Jenny.Gr

Ειλικρινά μπορεί κάποιος να μου πει υπεύθυνα γιατί να στείλεις κάτι τόσο βαρετό; Πιο basic δεν πάει, μας αναγκάζετε να απαντήσουμε ένα εξίσου ξερό «καλά εσύ», που δεν οδηγεί πουθενά, και συν δεν προκαλείτε κανένα, μα κανένα ενδιαφέρον.  Υπάρχουν τόσα μηνύματα που μπορείς να στείλεις, το «τι κάνεις» άστο για πιο μετά, ή για όταν θα έχεις ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις. Έχουμε κουραστεί να ενθουσιαζόμαστε με μήνυμα, μόνο και μόνο για να το ανοίξουμε και να δούμε ένα «τι κάνεις».
 

Ναι, είναι ωραίο να μας σκεφτείτε στη μέση του πουθενά και να μας στείλετε ένα μήνυμα το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείτε. Όμως προσοχή, το να στείλεις ένα «κοιμάσαι;» ειδικά στις αρχές της επικοινωνίας, και μάλιστα τα μεσάνυχτα, δεν μας προδιαθέτει και με τον πιο ωραίο τρόπο. Αν όντως θες να προσεγγίσεις σοβαρά μια κοπέλα, το πιθανότερο που θα σκεφτεί όταν δει το συγκεκριμένο ξεκάρφωτο μήνυμα σου το βράδυ -είναι πως μάλλον απλώς ψάχνεσαι για μια μεταμεσονύχτια hot συζήτηση, και όχι κάτι παραπάνω.