WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5+1 σημάδια που δείχνουν πως έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου


Μάγκυ Πετροπούλου

21 Απριλίου 2024

5+1 σημάδια που δείχνουν πως έχεις βρει τον άνθρωπο της ζωής σου
pexels
Έτσι θα το καταλάβεις

Αν θες να μάθεις ότι η σχέση σου έχει μέλλον και πως μόλις βρήκες τον άνθρωπο της ζωής σου, τότε δες παρακάτω μερικά βασικά χαρακτηριστικά που είναι πολλά σημαντικά.

Τα διαθέτει; Τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Να είναι ειλικρινής

Ε, υπάρχει κάτι καλύτερο από το να ξέρεις ότι ο ένας και μοναδικός άνθρωπος για σένα αγαπάει την ειλικρίνεια και του αρέσει να μοιράζεται μαζί σου τα πάντα χωρίς φόβο και πάθος;

Όχι, βέβαια.

Jenny.Gr
Pexels

Να πλαισιώνεται από καλούς φίλους

Το δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι ισχύει αν όχι πάντα, τότε τις περισσότερες φορές.

Αν λοιπόν έχει άτομα που πάντα τον στηρίζουν και είναι δίπλα του -εννοείται πως κάνει το ίδιο και αυτός- τότε μην φοβάσαι τίποτα. Έτσι θα είναι και μαζί σου.

Να έχει οικογένεια που σέβεται

Η διακριτικότητα, η ευγένεια και ο σεβασμός που θα πρέπει να έχει πάρει από την οικογένειά του και κυρίως από τους γονείς του είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη σχέση σας να αντέξει στο χρόνο και τα λύνονται αμέσως τα προβλήματα που θα προκύπτουν καθημερινά.

Οι γονείς που αφήνουν στην ησυχία το παιδί τους και δεν τους αρέσει να παρεμβαίνουν στην καθημερινότητά του είναι απλά τέλειοι.

Jenny.Gr
pexels

Να του αρέσει η ανεξαρτησία

Κοινώς να στηρίζεται πάντα στις δικές του δυνάμεις, να μην τεμπελιάζει και να θέλει πάντα να γίνεται καλύτερος. Αλλιώς γιατί να κάνεις σχέση με κάποιον που δεν διαθέτει όλα τα παραπάνω;

Να διατηρεί ένα υγιεινό lifestyle

Ο τρόπος ζωής όχι απλά είναι σημαντικός αλλά αποτελεί το άλφα και το ωμέγα. Αν προσέχει την υγεία του, αν δεν έχει κακές συνήθειες -τουλάχιστον πολλές- και αν γυμνάζεται είναι στοιχεία που αρέσουν σε όλους.

Όλα αυτά θα βάλουν και σένα στο σωστό δρόμο και δεν θα σε οδηγούν σε παρεκκλίσεις. Γιατί όπως καταλαβαίνεις θα του αφιερώσεις όχι απλά την καθημερινότητά σου αλλά τη ζωή σου ολόκληρη.

Να είσαι η προτεραιότητά του

Κοινώς να σε φροντίζει, να σε αγαπάει, να θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου. Ναι, ΟΚ θα υπάρξει και ρουτίνα και βαρεμάρα, λόγω δουλειάς και συγκεκριμένου καθημερινού προγράμματος, όμως και πάλι θα είναι χαρούμενος που πορεύεται μαζί σου και συνεχώς θα βρίσκει τρόπο για να σε κάνει να χαμογελάς και περνάς υπέροχα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.