WELL BEING ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Τι αναζητάς πραγματικά σε μια σχέση; Το τεστ που θα αποκαλύψει τα πάντα


JTeam

17 Απριλίου 2024

Τι αναζητάς πραγματικά σε μια σχέση; Το τεστ που θα αποκαλύψει τα πάντα
Unsplash/ Muhammadh Saamy
Το παρακάτω τεστ θα σου αποκαλύψει τι ψάχνεις και τι απεχθάνεσαι σε μια σχέση

O κάθε άνθρωπος αναζητά κάτι διαφορετικό σε κάθε νέα σχέση του. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του ή τη φάση στην οποία βρίσκεται μια δεδομένη στιγμή στη ζωή του, ένα άτομο μπορεί να ψάχνει έναν σύντροφο που θα του προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας ή κάποιον με τον οποίο θα ζήσει μια ζωή γεμάτη πάθος.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως το μυαλό «παίζει» διάφορα παιχνίδια, αλλά οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι πάντα ένας τρόπος για να εξερευνήσεις όσα βρίσκονται βαθιά μέσα σου. Εκτός από το ότι μπορείς να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου, έχεις δυνατότητα να καταλάβεις περισσότερο τον τρόπο που σκέφτεσαι στη ζωή.

Το παρακάτω τεστ, μπορεί να σου αποκαλύψει τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις σε μια σχέση. Κοίταξε την εικόνα, συγκράτησε ποιο στοιχείο είδες πρώτο, και διάβασε παρακάτω όσα πρέπει να ξέρεις.

Jenny.Gr

Τι παρατηρείς πρώτα στην εικόνα;

Εάν είδες πρώτα την κόκκινη κουρτίνα

Είσαι ένας άνθρωπος που μισεί το δράμα. Παρά το γεγονός πως όταν γνωρίζεις κάποιον, στην αρχή σου αρέσει να είστε το επίκεντρο της προσοχής, με κάθε τρόπο, αυτό σε κουράζει όταν ξεφεύγει από τα όρια. Σίγουρα, δεν αναζητάς κάποιον που γίνεται υπερβολικός όταν τσακώνεστε και προσπαθεί να δραματοποιήσει την κατάσταση.

Εάν είδες πρώτα τον άντρα που είναι πεσμένος στα γόνατα

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν αναζητάει την εξάρτηση στις ερωτικές σχέσεις του. Απλώς, σε εξαντλεί. Επειδή έχεις την ικανότητα να ηγείσαι, θέλεις να αισθάνεσαι πάντα «ελεύθερος». Αυτό που αναζητάς πραγματικά, είναι η άνεση του να εκφράζεις όσα θέλεις στο/η σύντροφό σου.

Εάν είδες πρώτα το προφίλ του άντρα

Σίγουρα δεν αναζητάς μια σχέση στην οποία «πρωταγωνιστεί» το πείσμα. Ναι, θέλεις να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που μπορεί να ηγηθεί, αλλά και κάποιον που δέχεται και τα λάθη του. Δεν μπορείς να επιβιώσεις σε μια ερωτική σχέση, στην οποία η σύντροφό σου είναι ξεροκέφαλος.

Εάν είδες πρώτα τον θυμωμένο άντρα

Δεν βρίσκεις καθόλου ελκυστικό το να είναι κάποιος οξύθυμος. Θέλεις πραγματικά να βρίσκεσαι σε μια σχέση με έναν άνθρωπο γεμάτο πάθος, αλλά και με έναν άνθρωπο που δεν είναι ευέξαπτος. Η ψυχραιμία, είναι το παν στη ζωή σου, οπότε είναι ένα μεγάλο «όχι» το να θυμώνει κάποιος εύκολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.