WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φυσικές βαφές για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής


8 Μαΐου 2013

Apivita-Copy.jpg

Από τη σειρά nature’s hair color της Apivita.

Χρώματα λαμπερά και έντονα που αναδεικνύουν τα μαλλιά σας χωρίς να τα ταλαιπωρούν. Ο λόγος γίνεται για τη σειρά με τις φυσικές βαφές της Apivita, που βάφουν αποτελεσματικά ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν τα μαλλιά σας. Παρ’ όλο που δεν περιέχουν αμμωνία και PPD, τη Νο 1 αιτία αλλεργιών στις βαφές, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η nature’s hair color προσφέρει τέλεια κάλυψη, λαμπερό & ομοιόμορφο χρώμα ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εμφάνισης αλλεργιών και ανεπιθύμητων ενεργειών. Σέβεται την επιδερμίδα του τριχωτού και περιποιείται την τρίχα με πολύτιμα φυσικά συστατικά όπως το βιολογικό έλαιο ηλίανθου, το βιολογικό μέλι, το δενδρολίβανο και το αιθέριο έλαιο λεβάντας για θρέψη και λάμψη.

Επιπλέον η nature’s hair color: • Kυκλοφορεί σε 30 υπέροχες αποχρώσεις • Έχει πολύ ευχάριστο άρωμα • Είναι πολύ απλή στην εφαρμογή και δεν τρέχει στο δέρμα Μάθετε το μυστικό της φύσης που θα κάνει τα μαλλιά σας να λάμψουν στο Discovery Color της Apivita.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.