WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ανακαλύψτε τις ευεργετικές ιδιότητες των cranberries


3 Σεπτεμβρίου 2014

10449539_716380888397373_4175242270207316507_n.png

Μυστικό μακροζωίας και ομορφιάς, ένας καρπός που τον τελευταίο καιρό γίνεται όλο και πιο δημοφιλής χάρη στις ευεργετικές του ιδιότητες. Tα cranberries ανήκουν στην κατηγορία των superfoods, τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά με υψηλή διατροφική αξία. Πολλοί όμως δεν γνωρίζουν πώς μπορούν να εντάξουν τα cranberries στην καθημερινότητά τους απολαμβάνοντας στο έπακρο τις ιδιότητές τους.

unnamed (1)

Για το λόγο αυτό σας έχουμε μερικές ενδιαφέρουσες συμβουλές για να γνωρίσετε και να λατρέψετε τον πολύτιμο αυτό πορφυρό καρπό.

Αρχικά, μπορείτε να καταναλώνετε cranberries χωρίς ενοχές καθώς είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και διουρητικές ουσίες, κάτι που τα κάνει πολύτιμο σύμμαχο στη διατήρηση της σιλουέτας. Μία εύκολη συνταγή που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας είναι να αναμείξετε 1,5 λίτρο νερό με 1 κτσ. light χυμό cranberry της Ocean Spray, 1 φλιτζάνι βιολογικό ρόφημα πικραλίδας και 2 κτσ. χυμό λεμονιού. Το συγκεκριμένο ρόφημα βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην αντιμετώπιση της κατακράτησης.

unnamed (6)

Τα Cranberries είναι σύμμαχοι της ομορφιάς και της υγείας.

Τα cranberries είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, μία βιταμίνη που ως γνωστόν συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και συνεπώς στην πρόληψη και επιβράδυνση της γήρανσης. Ακόμα, προλαμβάνουν την εμφάνιση διάφορων λοιμώξεων του ουροποιητικού και γενικότερα θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού.

Αυθεντική γεύση Ocean Spray.

Τα προϊόντα της Ocean Spray με βάση το αυθεντικό cranberry έχουν κερδίσει επάξια τη θέση τους στην ζωή μας. Απολαύστε τα λοιπόν καθημερινά μέσα σε smoothies, φτιάχνοντας διάφορες περίεργες σάλτσες για να συνοδεύσετε το φαγητό σας ή εντάσσοντάς τα στα γλυκά σας, ακόμη απολαύστε δροσερά cocktails με cranberry.

Αν λοιπόν σας έχει ενθουσιάσει ο θαυματουργός καρπός αυτός τότε δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό “Experience the Original” της Ocean Spray.

10449539_716380888397373_4175242270207316507_n

Μπείτε τώρα στο contest.oceanspray.gr ή στo facebook.com/OceanSprayGreece και πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ο ΤΥΧΕΡΟΣ που θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Β. Αμερική εντελώς δωρεάν και να γνωρίσει από κοντά τα μυστικά του ευεργετικού αυτού καρπού των cranberries.

Το ταξίδι θα περιλαμβάνει ξενάγηση στις φάρμες της Ocean Spray στη Μασαχουσέτη, καθώς και επίσκεψη στη Βοστώνη και φυσικά στη Νέα Υόρκη.

Μην καθυστερείτε, πάρτε μέρος και μπορεί να είστε εσείς ο νικητής!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.