WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

3 διατροφικές συνήθειες που δείχνουν τον χαρακτήρα σας


16 Δεκεμβρίου 2015

acd55e1b6cc41f705fae99ec81a242fbκσθε.jpg

Μπορεί οι διατροφικές σας συνήθειες να αποκαλύψουν κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σας; Κι όμως σύμφωνα με κάποιες μελέτες, μπορούνε. Και επειδή διανύουμε μια περίοδο του χρόνου, όπου παντού γύρω μας, εκτός από Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, υπάρχουν και πολλές λιχουδιές, θα δείτε τι χαρακτήρας είστε ανάλογα με το φαγητό.

Ψήνετε τα μπισκότα με καρυκεύματα. Αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι είστε άνθρωποι της δράσης. Ίσως σας αρέσουν οι περιπετειώδεις ταινίες, γιατί σύμφωνα με μια έρευνα όσοι τρώνε πικάντικες λιχουδιές, είναι λάτρεις της περιπέτειας.

Πίνετε λευκό κρασί. Αν αγαπάτε τα λευκά κρασιά, τότε σας αρέσει γενικά το αλκοόλ. Και αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα με μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Cornell, το λευκό κρασί δίνει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει λιγότερη ποσότητα στο ποτήρι, σε σχέση με το κόκκινο.

Εάν διαλέξετε να μαγειρέψετε μια τάρτα με cranberry, τότε είστε άτομο που κριτικάρει συχνά τους γύρω του. Ακόμα και όταν ο ξάδελφος σας φάει το τελευταίο κομμάτι από την τάρτα, θα τον κρίνετε. Επίσης, τα cranberries έχουν μια πιο πικρή γεύση σε σχέση με τα υπόλοιπα φρούτα, για αυτό και αν είστε λάτρεις τους, πιθανότητα είστε χαρακτήρες που παίρνετε σκληρές αποφάσεις και δεν είστε πολύ συναισθηματικοί, σε σχέση με εκείνους που είναι λάτρεις της σοκολάτας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.