WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δεν άγγιξα ζάχαρη για 10 μέρες και αυτό είναι το αποτέλεσμα


Τζουλιάννα Καρνέζη

31 Μαΐου 2018

7777.jpg

Καταρχάς θα ήθελα να επισημάνω πως μου αρέσουν αρκετά τα γλυκά και μπορεί να μην τα καταναλώνω κάθε μέρα, παρόλα αυτά μια φορά την εβδομάδα αναζητώ ένα κομματάκι από την αγαπημένη μου σοκολάτα. Έτσι λοιπόν όταν αποφάσισα να κόψω τη ζάχαρη για 10 ημέρες έπρεπε να βρω κάτι που να μου παρέχει την ίδια γεύση αλλά με λιγότερες θερμίδες. Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως τα κατάφερα. Σύμμαχος μου σε αυτή τη προσπάθεια ήταν τα προϊόντα Sweet & Balance, ιδανικά για εκείνους που ζουν χωρίς ζάχαρη, αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό. Χάρη στα Sweet & Balance κατάφερα να έχω την γλυκιά γεύση στην καθημερινότητά μου χωρίς τύψεις και χωρίς να νιώσω επιθυμία για ζάχαρη.

Αυτό που με βασάνιζε όμως περισσότερο πριν ξεκινήσω αυτή την προσπάθεια, ήταν το γεγονός ότι πίνω καφέ πάντα με 2 κουταλιές ζάχαρη. Και επειδή χωρίς καφέ δεν μπορώ να λειτουργήσω έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρω μια λύση. Για καλή μου τύχη ανακάλυψα το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό Sweet & Balance με εκχύλισμα από το φυτό stevia. Κατάφερα λοιπόν να απολαμβάνω τον καφέ μου χωρίς να βάζω ζάχαρη και να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με περιττές θερμίδες, αλλά να έχω την ίδια γλυκιά γεύση. Ακόμα και όταν πέρασαν οι 10 ημέρες αποχής από τη ζάχαρη συνέχισα να βάζω στα ροφήματά μου Γλυκαντικό Sweet & Balance, αφού η γεύση του είναι ό,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει!

Τέλος, αυτό που έμαθα από την δεκαήμερη αποχή μου από τη ζάχαρη είναι ότι το σώμα μας εκπαιδεύεται σε οποιαδήποτε αλλαγή και εάν υπάρχει η βοήθεια των Sweet & Balance, η αλλαγή γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Άλλωστε το φαγητό είναι απόλαυση και δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ακραίες διατροφικές επιλογές, αλλά μπορούμε να απολαμβάνουμε τα πάντα, ακόμα και την αγαπημένη μας σοκολάτα αρκεί να βρούμε τον κατάλληλο σύμμαχο και τον βρήκα στα Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.