WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτά είναι τα 6 φαγητά του μέλλοντος


The Jennettes

12 Ιουνίου 2018

photo-1513185158878-8d8c2a2a3da3.jpg

Φύκια

Προσπαθώντας να βρούμε καλλιέργειες που χρησιμοποιούν λιγότερο νερό, πολλές εταιρείες έχουν στραφεί προς τον θαλάσσιο κόσμο για φυσικές πηγές τροφίμων. Τα φύκια φαίνεται πως είναι το πιο πρόσφατο, φουτουριστικό σνακ, που περιλαμβάνει θρεπτικά στοιχεία.

Έντομα

Προβλέπεται πως τα έντομα θα είναι η βασική πηγή πρωτεΐνης στο μέλλον (φυσικά, πολλοί πολιστιμοί καταναλώνουν έντομα εδώ και αιώνες, αλλά φαίνεται πως κι άλλα μέρη του κόσμου αρχίζουν να υιοθετούν αυτή τη διατροφική συνήθεια). Ο λόγος είναι επειδή χρειάζονται λιγότερο νερό και χώρο για εκτροφή.

ΓΤΟ Οπωροκηπευτικά

Οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ), στην πραγματικότητα δεν είναι βλαβεροί, είναι απλά προϊόντα που έχουν τροποποιηθεί έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά στις ασθένειες, να είναι πιο υγιεινά και πιο θρεπτικά.

Το απίθανο burger

Προσπαθείτε να τρώτε λιγότεο κρέας; Τώρα θα μπορείτε να βρείτε νόστιμα burgers που έχουν δημιουργηθεί σε εργαστήριο και δεν προέρχονται από ζώα σε φάρμα.

Βρώσιμες φυσαλίδες νερού

Τα πλαστικά μπουκάλια είναι ανάμεσα στους μεγαλύτερους ρύπους των ωκεανών και των χώρων υγειονομικής ταφής παγκοσμίως. Ωστόσο, υπάρχει μία λύση που ελπίζει να τα εξαφανίσει: βρώσιμες φυσαλίδες νερού.

Jackfruit

Οι vegans γνωρίζον γι' αυτό εδώ και καιρό: το jackfuit είναι ένα εκπληκτικό φρούτο που περιλαμβάνει όλες τις πρωτεϊνες του κρέατος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.