WELL BEING ΥΓΕΙΑ + ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Θέλεις να χάσεις κιλά; Η Bella Hadid μας αποκαλύπτει τι έχει στο ψυγείο της


Τζουλιάννα Καρνέζη

10 Δεκεμβρίου 2018

abaca_658610_034.jpg

Είναι γνωστό πως όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret διαθέτουν γυμνασμένα και εντυπωσιακά σώματα, που τραβάνε τόσο τα αντρικά όσο και τα γυναικεία βλέμματα. Έτσι λοιπόν και η Bella Hadid δεν αποτελεί εξαίρεση, αφού είναι ένα από τα πιο όμορφα μοντέλα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάστε εδώ: Οι ειδικοί μας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές για να χάσουμε τα περιττά κιλά

Φυσικά για να διατηρήσει τη σιλουέτα της η Hadid γυμνάζεται καθημερινά, χωρίς να παραλείπει να βγάζει selfies από το γυμναστήριο το οποίο επισκέπτεται. Και ενώ σπανίως έβγαζε φωτογραφίες με το τι τρώει, μόλις πριν μερικές ημέρες αποφάσισε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους τι περιέχει το ψυγείο της. Και φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι εφοδιασμένο με υγιεινά σνακ, ενώ αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πόσο καλά οργανωμένο είναι αφού έχει τοποθετήσει σε κάθε ράφι και τα ανάλογα προϊόντα.

Στο πρώτο ράφι η Hadid αποθηκεύει γιαούρτια με φρούτα και με χαμηλά λιπαρά, ενώ υπάρχουν και κάποιες κονσέρβες βατόμουρου για μια έξτρα γλυκιά γεύση. Στο μεσαίο ράφι βρίσκονται τα ροφήματα όπως το νερό καρύδας και οι χυμοί. Και στο τελευταίο ράφι υπάρχουν φρέσκα προϊόντα όπως καρότο, σέλινο, σμέουρα και βατόμουρα.

Η Hadid έχει δηλώσει πολλές φορές πως το αγαπημένο της φαγητό είναι η πίτσα, ενώ δεν αποφεύγει τους υδατάνθρακες. Όταν θέλει να φάει μακαρόνια θα τα φάει και δεν θα νιώσει ενοχές. Το καθημερινό της διατροφικό πρόγραμμα περιλαμβάνει άπαχες πρωτεΐνες όπως ο σολομός ή το κοτόπουλο και αρκετά λαχανικά. Ενώ όταν νιώσει ότι η ενέργεια της την εγκαταλείπει θα πιεί καφέ και θα φάει λίγο τζίντζερ. Όμως όταν ετοιμάζεται για να βγει και να περπατήσει στην πασαρέλα, ακολουθεί ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής, χωρίς να κάνει υπερβολές.

Δείτε στη gallery τις 18 φορές που η Bella Hadid φόρεσε μαγιό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.