UPDATE WHAT'S NEW

Η INTIMISSIMI παρουσιάζει το Invisible Touch και το νέο SVEVA bra


21 Ιουλίου 2020

Η INTIMISSIMI παρουσιάζει το Invisible Touch και το νέο SVEVA bra

Η Intimissimi παρουσιάζει νέες εκπληκτικές προσφορές, στυλ και υφές για τα καλοκαιρινά looks.

Οι πρωταγωνιστές της σεζόν είναι το νέο σουτιέν με μικροΐνες και υφή από τούλι, με αιθέρια και ελαφριά αίσθηση που χαϊδεύει το δέρμα - ιδανικό για το καλοκαίρι. H νέα hot άφιξη, το Sveva bra χαρακτηρίζεται για την υφή από τούλι, ένα υλικό που χρησιμοποιείται και στα νέα σλιπ με πλαϊνές λωρίδες.

Η Intimissimi εμπλουτίζει την συλλογή της με πολύ ελαφριά, τούλινη μικροΐνα – μία νέα ίνα που αποτελεί την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι: μαλακή στην αφή, απαλή στο δέρμα και κυρίως αόρατη. Μία υφή που μέσα στην απλότητά της, είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τα πιο σοφιστικέ στυλ. Το νέο τούλι αποτελεί τη βάση δημιουργίας για τη νέα Invisible Touch σειρά που διαθέτει σουτιέν, σλιπ, κορμάκια: ιδιαίτερα ελαφριά κομμάτια, ιδανικά να φορεθούν κάτω από κάθε outfit. Η σειρά περιλαμβάνει και το Sveva bra και σλιπ με πλαϊνές λωρίδες – ένα πολυαναμενόμενο comeback για την Intimissimi collection.

jenny.gr

Το νέο balconette bra με προφορμαρισμένα cups χαρακτηρίζεται από το περιμετρικό, με μπανέλα σχεδιασμό του, που προσφέρει την καλύτερη ενίσχυση. Το ντεκολτέ είναι φτιαγμένο με την ίδια υφή αλλά με διαφορετική τεχνική που χαρίζει μεταξένιο λαμπερό εφέ. Η συγκεκριμένη τεχνική επιτρέπει extra κράτημα στο ντεκολτέ και καθώς δεν διαθέτει λάστιχο δεν αφήνει σημάδια. Οι τιράντες είναι εύκολα προσαρμοζόμενες καθώς αυξομειώνονται, -αποτέλεσμα νέας τεχνολογίας που παρέχει το ανώτατο κράτημα και στήριξη ενώ προσφέρει ανάλαφρη αίσθηση.

 

Το σλιπ από μικροΐνα, χωρίς ραφές, υφή από τούλι και πλαϊνές λωρίδες –σχεδιασμένες όπως οι τιράντες του σουτιέν- είναι τόσο άνετο και ελαφρύ που δεν το αισθάνεστε καν.

Για άλλη μια φορά, το ιταλικό lingerie brand επιλέγει ως πρόσωπο την Irina Shayk για να λανσάρει τη νέα tulle capsule collection. Πίσω από το φακό, ο καταξιωμένος φωτογράφος Rowan Papier.