Σαλάτα με κοτόπουλο και ντρέσινγκ μουστάρδας και γιαουρτιού.
Υλικά:
- 300 γρ. τυρί έμμενταλ
- 300 γρ. ψητό ή βρασμένο κοτόπουλο
- 100 γρ. καρύδια
- ½ μαρούλι
- 2 κρεμμύδια
Για το ντρέσινγκ
- 150 γρ. παραδοσιακό γιαούρτι Κρι Κρι
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. ξύδι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Κόβετε το έμμενταλ σε κύβους. Αφήνετε να κρυώσει το κοτόπουλο και το κόβετε σε ίσες φέτες. Πλένετε και κόβετε το μαρουλι. Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε ροδέλες. Ανακατεύετε το τυρί, το κοτόπουλο, το κρεμμύδι και τα καρύδια και τα βάζετε πάνω στα μαρουλόφυλλα. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μουστάρδα. Στη συνέχεια προσθέτετε το ξύδι και το πιπέρι και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Περιχύνετε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ που ετοιμάσατε και τη σερβίρετε με φρέσκο ψωμί.
Καλή όρεξη!