Νόστιμος εναλλακτικός τρόπος μαγειρέματος της μελιτζάνας.
Υλικά (για 4 άτομα):
- 600 γρ. μελιτζάνες
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. βούτυρο
- 25 γρ. αλεύρι
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία:
Καθαρίζετε τις μελιτζάνες, ρίχνετε λίγο αλάτι και αφήνετε να μείνουν για 1 ώρα. Τις σκουπίζετε, τις στραγγίζετε, τις αλευρώνετε, τις τηγανίζετε με βούτυρο, χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, δοκιμάζετε μήπως χρειάζεται κι άλλο αλάτι και πιπέρι.
Καλή όρεξη!