XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

6 πράγματα που θέλω να μοιραστώ με τον γιο μου


15 Οκτωβρίου 2013

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο...αλλά 6 πράγματα που μοιράζεστε καθημερινά με το παιδί σας. 

1. Θα πρέπει να έχεις πάντα λίγα χρήματα στο πορτοφόλι σου. Ειδικά αν είσαι μακριά από το σπίτι, αν ο πατέρας σου λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι και εγώ είμαι σπίτι προσέχοντας την μικρότερη αδερφή σου.

2. Αν ρίχνεις τα βρώμικα ρούχα σου στο πάτωμα του δωματίου σου, δεν θα πλυθούν ποτέ. Τα μόνα πράγματα που πλένονται είναι αυτά που μπαίνουν στο καλάθι με τα άπλυτα!

3. Δεν είναι ποτέ χρήσιμο ή παραγωγικό να κατηγορείς την μητέρα σου ότι δεν ήξερες πως υπήρχαν τηγανίτες στο φούρνο κι έφαγες δημητριακά.

Δεν είναι λάθος μου που έκανα τις τηγανίτες για σένα στις 9 :00 το πρωί του Σαββάτου και σηκώθηκες στις 11:00!!

4. Στις μητέρες αρέσει να παίρνετε ένα τηλέφωνο την ημέρα, όταν λείπετε μακριά από το σπίτι π.χ. βόλτα, σινεμά, κατασκήνωση,διακοπές με φίλους, για να ξέρουν ότι όλα είναι καλά. Το αντίθετο μπορεί να πληγώσει τα συναισθήματα τους ή να τις κάνει έξαλλες!!!

5. Όταν σου λέω να καθαρίσεις το δωμάτιο σου, μην δείχνεις το ακατάστατο δωμάτιο μου και κάνεις αυτό τον μορφασμό σηκώνοντας το φρύδι σου!

Προσπαθώ να σε αναθρέψω σωστά και να σε κάνω πιο τακτικό από μένα!!

6. Χρησιμοποιώντας κάθε 5 λεπτά ποτήρια και πιάτα από τα καθαρά που βρίσκονται στο πλυντήριο πιάτων, δεν είναι αυτό που ακριβώς εννοούσα όταν έλεγα να το αδειάσεις!!

Το διαβάσαμε στο 4moms.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.