XΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Maria Menounos μοιράζεται τα μυστικά της


5 Δεκεμβρίου 2013

"Δεν είναι κακό στην περίοδο των γιορτών να πάρετε μερικά κιλά."

Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός συμβουλεύει τις γυναίκες να μην περνάνε ώρες στο γυμναστήριο για να κάψουν θερμίδες, επειδή πλησιάζουν οι γιορτές. Μερικές έξυπνες συμβουλές θα τις βοηθήσουν να διατηρήσουν καλό βάρος όλους τους μήνες του χρόνου.

Διαβάστε πρακτικές συμβουλές για την πρόληψη της αύξησης του βάρους από την Maria Menounos.

Κάντε σχέδιο για τις γιορτές: Είτε πρόκειται για την παραμονή των Χριστουγέννων που γνωρίζετε ότι το δείπνο θα είναι μεγάλο και ο μπουφές πλούσιος, ή απλά για μία μικρή βραδινή έξοδο σε ένα καλό εστιατόριο, πρέπει να κάνετε ένα πλάνο. Φάτε ελαφριά και λιτά στα προηγούμενα γεύματά σας και απολαύστε χωρίς τύψεις το πλούσιο γεύμα σας. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να ακολουθήσετε μία ελαφριά διατροφή για δύο ημέρες πριν το μεγάλο γεύμα των γιορτών.

Μην ξεχνάτε να κινείστε: Σίγουρα η διάθεση για γυμναστήριο τις γιορτινές ημέρες είναι μειωμένη. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να περπατάτε. Αφήστε στην άκρη το αυτοκίνητο, βγείτε για τα ψώνια σας με τα πόδια, χρησιμοποιείστε συγκοινωνίες ή παρκάρετε πιο μακριά το αυτοκίνητό σας, έτσι ώστε να έχετε μία απόσταση να διανύσετε. Προσπαθήστε να περπατάτε όσο μπορείτε με γρήγορους ρυθμούς, έτσι ώστε να καίτε θερμίδες όλη την ημέρα.

Πίνετε ζεστό νερό: Η Maria Menounos ισχυρίζεται ότι μια κούπα ζεστό νερό είναι ένα από τα αγαπημένα κόλπα της για να έχει ενέργεια όλη την ημέρα. Είναι αποτοξινωτικό, βοηθά στην πέψη της τροφής στο στομάχι σας και καίει θερμίδες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.