ΖΩΔΙΑ

Η μεγαλύτερη σας δυσκολία στη σχέση, σύμφωνα με το ζώδιό σας


11 Απριλίου 2017

zodiac.jpg

Κριός

 Ο Κριός είναι το πιο ανυπόμονο ζώδιο, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε με κάποιον που είναι πιο ευαίσθητος και προσεκτικός με την αγάπη. Μάθετε να είστε υπομονετικές στη σχέση σας και αφήστε το σύντροφό σας να πάρει τα "ηνία" μερικές φορές. Να θυμίζετε στον εαυτό σας πως δεν υπάρχει deadline στον έρωτα.

Ταύρος

Ο γήινος Ταύρος θέλει να κατακτήσει και να κακομάθει τον σύντροφό του. Μπορεί να νιώθετε πως θέλετε να είστε συνέχεια κοντά και να τον αγγίζετε, αφού σας αρέσει να υπάρχει αυτή η σωματική επαφή. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι όλοι τόσο ανοιχτοί στις αγκαλιές και τα φιλιά όλη την ώρα, οπότε θα έπρεπε να αφήνετε στο σύντροφό σας να αναπνεύσει (και να μην το παίρνετε προσωπικά όταν το ζητάει και ο ίδιος).

Δίδυμος

Ψάχνετε συνεχώς για ποικιλία και πρέπει να περιπλανηθείτε πολύ μέχρι να καταλήξετε σε έναν σύντροφο. Και σαν τον Κριό, μπορεί να νιώθετε πως χάνετε συνέχεια κάτι. Επειδή είστε περίεργοι και το μυαλό σας ζητάει καινούριες εμπειρίες, είναι σημαντικό πως ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πόση ενέργεια χρειάζεται για να σας κρατήσει στο μονοπάτι της σχέσης.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι θέλουν να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Μπορεί να γίνετε λίγο πιο ευαίσθητοι από τους υπόλοιπους και μπορεί να χρειαστείτε περισσότερη τρυφερότητα και σιγουριά. Είναι σημαντικό να είστε με κάποιον που είναι εκεί για σας συναισθηματικά και είναι πολύ ρομαντικός.

Λέων

Οι Λέοντες μπορεί να χρειάζονται πολλή πρόσοχή, ακόμα περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Λέοντες είναι ζώδια του ήλιου και οι ακτίνες του πρέπει να πέφτουν συνεχώς επάνω τους για να είναι χαρούμενοι. Αν δεν παίρνετε πολλή προσοχή από το σύντροφό σας, μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να τη ψάχνει εκτός σχέσης. Μην ξεχνάτε τη σημασία του να δίνετε ισάξια προσοχή στο σύντροφό σας.

Παρθένος

Ως Παρθένος, μπορεί να περνάτε πολύ χρόνο στο να προσπαθείτε να διευθετήσετε θέματα άλλων. Αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας, από άποψη οικειότητας και συντροφικότητας, για παράδειγμα. Επειδή έχετε την τάση να είστε πολύ επικριτικές με τον εαυτό σας και τους άλλους, το να το περιορίσετε και να περάσετε καλά με το σύντροφό σας -ακόμα κι αν δε νιώθετε άνετα στην αρχή- θα βοηθήσει πάρα πολύ τη σχέση σας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί δίνουν περισσότερη προσοχή στη σχέση τους από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο. Είναι ικανοί να δουν και τις δύο πλευρές στην εξίσωση, πράγμα που σημαίνει πως δυσκολεύονται να παίρνουν αποφάσεις στη σχέση τους. Για να είναι χαρούμενες οι Ζυγοί, πρέπει να είναι λίγο πιο αποφασιστικές στη σχέση τους.

Σκορπιός

Είστε πραγματικά αφοσιωμένη στο σύντροφό σας, αλλά μερικοί μπορεί να νιώσουν αποπνικτικά με αυτό. Οι Σκορπιοί χρειάζονται κάποιον που να το καταλαβαίνει αυτό και να μην πνίγεται. Οι γυναίκες Σκορπιοί τείνουν να είναι αρκετά μυστηριώδεις και αν θέλετε η σχέση σας να κρατήσει, μην παίζετε παιχνίδια μαντεψιάς -αν θέλετε κάτι πείτε το.

Τοξότης

Στους Τοξότες αρέσει η ελευθερία. Το μυαλό σας θέλει να εξερευνεί και χρειάζεστε ένα σύντροφο που θα το καταλαβαίνει αυτό. Ως ο φιλόσοφος και διδακτικός του ζωδιακού κύκλου, αναγκάζετε το σύντροφό σας να ακούει όλες σας τις απόψεις (είτε τους αρέσει είτε όχι) με την ελπίδα πως θα συμφωνήσουν. Απλά σιγουρευτείτε πως εκτιμάτε τη γνώμη τους, όσο τη δική σας.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι χρειάζονται σταθερότητα. Θέλετε να νιώθετε πως είστε σε μία σχέση που είναι αρμονική με την καριέρα σας και τους στόχους σας στη ζωή. Αλλά επειδή ασχολείστε με τόσα πολλά, δεν είστε πολύ καλή στο να διασκεδάζετε. Το να σχεδιάζετε διασκεδαστικές δραστηριότητες σε συχνή βάση, θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν ένα ιδανικό σενάριο για την αγάπη που είναι δύσκολο να επιτευχθεί, γι' αυτό συχνά απορρίπτουν συντρόφους που είναι πολύ του αγγίγματος. Αλλά το να μάθετε να δέχεστε τα συναισθήματα και να είστε πιο ανοιχτές συναισθηματικά στο σύντροφό σας, θα έχετε μία χαρούμενη σχέση.

Ιχθείς

Μερικές φορές μπορεί να φέρεστε σαν χαμαιλέοντας για να ταιριάξετε τέλεια στη ζωή κάποιου άλλου, χάνοντας το δρόμο των δικών σας επιθυμιών κατά τη διάρκεια. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι αρκετά ρομαντικές και ονειροπόλες, αλλά είναι σημαντικό να συγκεντρωθείτε στην ανεξαρτησία σας. Είναι okay να είστε εκεί για το σύντροφό σας, αλλά δεν είναι η μοίρα σας να φτιάξετε οτιδήποτε δεν είναι καλό στη ζωή τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.